AUTOCAD Hakkında.
-
arkadaşlar yeni bir işe başlayacağım. ingilizce bilmek şart ve autocad lazım.
autocad hakkında bilgisi olanlar bana bi ulaşabilir mi ?
kemalozkan@hotmail.com.tr
teşekkürler.
-
autocad 2d ve 3d olmak üzere bir cizim programı biraz teknik bilgiye ihtiyacın var kendin ögrenmen biraz zor teknik resim bilmiyorsan eger bilgin varsa veya imkanın varsa bir kursa git
-
kursa gitmesine gideceğim fakat öncelikle biraz ön araştırma yapmam gerekli.
çizimlerde yapacağım şeyler belli. fakat bilgim olmadığı için biraz sıkıntı yaşadım.
örneğin
7m uzunluğu olan 3 metre eni olan 2 metre yüksekliğinde bir kabin çizeceğim.
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------
kursa gitmesine gideceğim fakat öncelikle biraz ön araştırma yapmam gerekli.
çizimlerde yapacağım şeyler belli. fakat bilgim olmadığı için biraz sıkıntı yaşadım.
örneğin
7m uzunluğu olan 3 metre eni olan 2 metre yüksekliğinde bir kabin çizeceğim.
-----------------------------önce iki boyutta çiziyorsun; mesela 7 metreye 3 metre lik bir dikdörtgen , sonra extrude komutu ile bu dikdörtgeni seçip ne kadar yükseltmek istediğini yükseltme yönünü, açısını vb belirleyip 3 boyutlu yapıyorsun bunu, biri gösterse çok çabuk öğrenirsin yada kurs ile. Kurs tabiki daha akıllıca...
-
izmir li ya da manisa li birileri olsa şundan anlayan :) öğlen ve akşam yemeğini yerken yapabilirdik... ppeaahh
-
ben izmir de yasıyorum sana yardımcı olurum
-
bir dıkdort gen ciz olculerinde sonra "ext" yaz enter bütün izgileri işaretle enter senden boy ölcüsünü isticek yaz enter tamamdır
-
Something like that

-
uz-i msn den eklermisin ?
-
NoktaliVirgul nispet mi yapiyorsun panpa ? :(
-
hangı sektorde ne cızımı yapacaksın daha net bılgı versen daha net yardımcı olabılırıız