Autocad Ve 3D-Max Kullanımında Problem Yaratmayacak Max. 1600 TL Ye Kadar Laptop Arıyorum ?
-
bu işler için özel yapım pc ler var biraz araştır
-
Asus K52J serisini tavsiye ederim 1500'e aldım i5 işlemci M480 2,67 ghz 4gb ram 1gb ati ekran kartı ve 500 gb hdd
-
Profosyonel olarak 3ds max kullanıcaksan laptopdan vazgeçeceksin.
-
cran_s bunu yazdı:
-----------------------------
Profosyonel olarak 3ds max kullanıcaksan laptopdan vazgeçeceksin.
-----------------------------aynen abicim her laptopun genel sorunu ısınma sorunu var. Pc içinde ısı varsa randıman yok isterse i7 işlemci olsun 8 çekirdek olsun p4 bile ondan daha iyidir.
bende masaüstünü öneririm 3d max bende çalışıyorum lap da var masaüstüde ama lap la hiç randıman alamıyorum düşünki laptop un özellikleri masaüsünden daha yüksek
-
alacağın laptop,un ekran kartı mutlaka Nvidia olacak 540M önerilir+6Gb veya 8Gb Ram olacak+min. İ5 işlemci olacak. böyle bir laptop ara
-
DestinatioN bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ihtiyaçlarıma uygun bir laptop arıyorum,gold'da dell'in i5 işlemcili bir cihazını gördüm grafik kartı filanda iyiydi 1540 dediler,şimdi ben pc tekolojisini aman aman takip etmediğimden pek anlamıyorum ama araştırmalarıma göre ekran kartının iyi olması gerekiyormuş ihtiyaçlarım için,sizler ne öneriyorsunuz,2. el mac de alabilirim ?
-----------------------------s.a hocam şimdi sana bir teklif vericem ama almıyacaksın biliyorum ben sana istediğin cihazdan daha iyi bir cihaz önericem eyer niyetin varsa kredi kartına taksitte yapıyoruz.
Bu arada ben donanım sistem uzmanıyım eyer bu işten anlıyorsam ben bana güveniyorsan bu notebooku öneriyorum sana
-----------------------------wat da faaakk 5470 64 bit ekran kartı değilmi eğer öle ise sen nasıl donanım uzmanısın bu fiyata bunu verion
-----------------------------Deil Hocam :( 128 bit
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------cevabını yeni gördüm ve yuh diyorum
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
-
DestinatioN bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------cevabını yeni gördüm ve yuh diyorum
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
-----------------------------İyide hocam bu nobility deilki paylaşımsız 1 gb 128 bit gidip ürünü alıp kendin inceleye bilirsin
-
nasıl mobility değil bi açıklarmısın yoksa masaüstü ekran kartımı takmışlar laptopa..
-
DestinatioN bunu yazdı:
nasıl mobility değil bi açıklarmısın yoksa masaüstü ekran kartımı takmışlar laptopa..
-----------------------------yok hocam adamlar bu makinede 128 bit ekran kartı kullanmışlar mobility ama 128 atinin güzel bi teknolojisi bu i serileri için üretmişti
Ama ben bu notebooka her türlü garatiriyi veririm bu programlarda kasmayacağına
Ama ileri düzey 3dmax yüksek boyutlarda çalışacaksa tabiki masaüstü daha mantıklı olur 2 gb ekran kartı 394 bit