Av Köpeğini 1L Kola Verisen Bişe Olurmu Acaba Bildiğimiz Düz (Coca Cola)
-
flood bunu yazdı:
-----------------------------
sen içtin sana birşey olmadıysa köpeğede birşey olmaz merak etme
-----------------------------Ne alaka köpekler şekere aşırı hassastır.1 kilo şeker bi köpeği tamamen kör edebilir.
Köpekte görme bozuklukları olacak tamamen kör olmasa bile.
-
fazla çikolata öldürüyor ama kola birşey yapmaz herhalde.En fazla kafein dopingi olur sağa sola atlar zıplar durur :D
-
köpeğe cips vermediyseniz birşey olmaz. Eğer cips felan verdiyseniz vay halinize çok yağlı yiyecekler kedi ve köpeklerde ölümcül ishala yol açıyor çoğunluklada hayvan ölüyor..
-
abi o kör eden tuz deilmiydi yaw ? :D
ben öyle duymu$tm bi sorim dedim
-
coco cola veya koka kola (turkce okunusu) amerikan icadi olunca insanin turkceside bozuluyor galiba :P
acaba kopek kolayi icince nasil havliyor !!!?
-
en fazla geğirir başka bişey olmaz benim itleren biliyom...
-
Valla Hoca Bendede Köpek Var GSD Cinsi ama Şunu Söyleyım Hayvana Tatlı Birşey Vermenı Önermem.. Damarlarını Tıkar ve Hergeçengün Kör Olmasına Sebep Olursun.. Onun İçinde Sen Benim gibi 1 yada 2 haftada 1 dene bira verirsen.. içer. ve hayvanın içini temıslemış olursun :)
-
köpeğin kanında şeker çok olursa kör olur ama koladanda bişi olacağını sanmam benim kuzenin köpeği paso çikolata yiodu bişi olmuyodu :)
-
nickneyime bunu yazdı:
bnim bildiğim kopege şeker falan verirsen kör falan olur. kola da da şeker oldugna göre snin köpek pert olcaga benzio. ama yok bn coca cola zero verdim köpege derken orasını bilemem :D
hacı bu cevap bomba olmuş, kırıldım gülmekten:D -
ya sen gidip insan gibi koymussun oraya. sen mi dedin köpeğe gel iç die xD içmeseymis xD köpege bise felan olursa sahibine "icmeseymis abi zorla mı icirdik ?" dersin xD
Toplam Hit: 3008 Toplam Mesaj: 24