folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Av Tüfeği Önerileriniz

Av Tüfeği Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

http://www.hilalavmarket.com/default.asp?git=9&urun=2001 

bu ne lan ne kadar ucuz :D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı
    Media bunu yazdı

almak istesek resmi işlemleri nelerdir ?

YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER
    a) Adli Sicil Belgesi,
    b) 2 Adet vesikalık fotoğraf.
    c) İkametgah belgesi.
    d) Sağlık raporu. (Direk gidip almicaksın,emniyet müdürlüğü seni aile hekimliğine sevk edecek sen sevk belgesiyle aile hekimliğine gidip öyle sağlık raporunu alacaksın )
    e) Dilekçe

f) Kimlik fotokopisi

Dilekçe sabıka kaydı ve kimlik fotokopisini dosyalayıp bağlı bulunduğun ilçe emniyet müdürlüğündeki ruhsat şubesine gideceksin onlar dilekçeni işleme alacaklar, sonra sana parmak izi , sağlık raporu ve ruhsat harcı için sevk belgesi verecekler ona göre gidip belgeleri toplicaksın teslim edeceksin ortalama 1 hafta sonra satın alma belgeni çıkartıyorlar belgeni alıp av bayiisne gideceksin silahını alacaksın faturanı kestireceksin tüfekle ve faturanla emniyet müdürlüğüne gideceksin sana açılan ruhsat dosyasına silahın seri numarasını işleteceksin ve sonra hayırlı olsun :)

direk alsak köye götürsek :D 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hacılar benim aklıma bişi geliyo her kış. 

bizim köyde ( ağva kandıra şile tarafları ) domuz vuruyorlar kışın benim aklıma şey geliyo awp gibi bi silah alıp domuza çakmak geliyo bu awp yi domuz avı için alamazmıyız? bende huğlu çift kırma tüfek var işime yaramıyıo pek :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

bizim köyde ( ağva kandıra şile tarafları ) domuz vuruyorlar kışın benim aklıma şey geliyo awp gibi bi silah alıp domuza çakmak geliyo bu awp yi domuz avı için alamazmıyız? bende huğlu çift kırma tüfek var işime yaramıyıo pek :D

bizim millet bilmediğinden almıyor hocam.  Gevurlar hep sniper tarzı silahlar kullanıyor avlanırken.

Tengri tarafından 01/Oca/13 23:53 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

yivsiz av tüfeği alabilirsin ama zor iş ruhsatını almak.Mavzer tarzı silahlar 7x62 nato mermi atıyorlar genelde.2500 lira civarında ruhsat harcı var.bi o kadar tüfek olsa 5 bine halledersin hocam :D

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hop ruhsatı nabcam ben :D 

ruhsat ne arar köyde dağın başında? :D 

bi şekilde yasal olmayan şekilde bulmam lazım sniper tipi dürbünlü özellikle domuz derisini delik deşik edicek tipten bi alet.. çift kırmayla olacak iş değil bu be :/ sıkılıyom fişek değiştirmekden arkadaş.bam bam hayda bitti kır değiştir  hepsini geçtim domuz yaralanınca saldırıyo. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

kardeşim huğlu veya üzümlü al kafadan 5 6 sene rahatça kullanırsın huğlu alırsan daha uzun süre kullanırsın bunun yanında ruhsatsız kullanamazsın yakalandığında alırlar elinden 7+1 yasaktır 4+1 al o husustada sorun yaşabilirsin torun markada olabilir kral markada parasına göre bak caziptir bu dediklerim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

bu arada bende üzümlü süper poze kullanıyorum çokta memnunum biraz fazla tepiyor yara yapıyor çok atış yaptığımda ama seviyorum yinede tüfeğimi şimdi hedefim browning otomatik armsanın pompalısından birer tane almak birtanede PCP havalı alıcam ama

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

ruhsat işide çok basit sabıka kaydıyla sağlık raporuna bakar 60 tl ye falan halledersin harcıyla falan beraber

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Süper poze çifte

Toplam Hit: 5220 Toplam Mesaj: 31