-
selam hocalar..
çözüme kavuştuktan sonra konu silinebilir.
avatar ekleme olayı devam ediyor mu? ediyorsa nasıl? destek@tahribat a mail şeklinde mi atmalıyım ?
eklemek istediğim 2-3 avatar var.
teşekkürler.saygılar .. -
ne güzel bak yardım alabileceğin bi mail adresi olduğunun farkındasın konu açmak niye?
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
ne güzel bak yardım alabileceğin bi mail adresi olduğunun farkındasın konu açmak niye?
-----------------------------haha arkadaş muridlerden yardım istemiş yönetimden değil ne var bunda :D
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------haha arkadaş muridlerden yardım istemiş yönetimden değil ne var bunda :D
-----------------------------ben nebiliyim müridler nebilsin avatar olayını adminmiyim modmuyum veya bunlardan birisi senolabilirmisin?
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------ben nebiliyim müridler nebilsin avatar olayını adminmiyim modmuyum veya bunlardan birisi senolabilirmisin?
hocam yardımcı olmayacaksak baltalamayalım lütfen.
avatar ekleyen müridler var değil mi ? onların söyleyecek bir sözü vardır elbet. ota b.ka desteğe mail atmak ne kadar doğrudur ?
saygılar. -
destek@tahribata yolla hocam. ben yolladıydım, TRT logosunun TBT hali vardı, onu ben yollamıştım mesela. ama biraz geç eklenebiliyor.
-
BURAK_X bunu yazdı:
destek@tahribata yolla hocam. ben yolladıydım, TRT logosunun TBT hali vardı, onu ben yollamıştım mesela. ama biraz geç eklenebiliyor.
sağolasın hocam.
-
eklenmiyor normalde
belli zamanlarda ki senede bir olur rene konu açar avatar gönderin diye herkes gönderir onlar eklenir
bazen reneden şahsen rica edince kırmıyor diye duydum
ama hiç öyle bişey yapmadım :W
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------eklenmiyor normalde
belli zamanlarda ki senede bir olur rene konu açar avatar gönderin diye herkes gönderir onlar eklenir
bazen reneden şahsen rica edince kırmıyor diye duydum
ama hiç öyle bişey yapmadım :W
hocam gönderdiğim avatarlar kabul edilmiş diye sevinen arkadaşları gördüm imzalarında profillerinde felan, demek ki bi nane var dedim
-
bence sen yolla güzel bişeyse eklenir
-
bi hortlatalım bakalım :) avatarlarım kabul edilmiş..favorim arko traş köpüğü logosudur.hayırlı kullanımlar...