Avatar Orjinal Dvd 2009 TR-EN Dual
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
hocam türkçe dublajnının 5inci ve7inci partlarında sorun çıktı arşivden çıkartırken filmii :(( cil hasarlı veya bozuk diyo yaa ilgilenirmisin bi :s
bozuk olan partında boyutu diğerleri gibi 199 mb hepsi toplam 1.47 gb yazıyo. İndirirkende hiçbir sorun çıkmadı. Şimdi niye bötyle yapıyor kii
-----------------------------acaba diğer arkadaşlarda da aynı sorun varmı ? dvd test edildi sağlam aynı linkleri tekrar indirmeyi denermisin ?
-
sorunlu olan 2partı baştan indirdim çalıştı.. yüreğine sağlık sağol
-
orjinal dvd linkleri yenilenmiştir sorunsuzdur
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------3d versiyonunu arıyorum bende. dvd ile birlikte çıkacak deniliyordu. red/cyan veya magenta/green gözlük ile izlenilebilecekti.
-----------------------------aynen bende 3d istiyorum var mı böyle
-
Lostok bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
3d versiyonunu arıyorum bende. dvd ile birlikte çıkacak deniliyordu. red/cyan veya magenta/green gözlük ile izlenilebilecekti.
-----------------------------blu-ray ını izlemesseniz hiç bir işe yaramaz söyliyeyim adam gibi kalite olmadı sürece elimizdeki gözlükler sadece resimleri 3d olarak gösterebiliyor videolar pert
-
bi çizik atayım, indiricem bende :)
-
PanxeR bunu yazdı:
Lostok bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
3d versiyonunu arıyorum bende. dvd ile birlikte çıkacak deniliyordu. red/cyan veya magenta/green gözlük ile izlenilebilecekti.
-----------------------------blu-ray ını izlemesseniz hiç bir işe yaramaz söyliyeyim adam gibi kalite olmadı sürece elimizdeki gözlükler sadece resimleri 3d olarak gösterebiliyor videolar pert
-----------------------------3d bluray disk kasım ayında çıkacak diye duymuştum. Eğer öyleyse çok bekleyeceğiz daha. En iyisi dvd yi indirmek.
-
4eye bunu yazdı:
Ah ulan ah aklıma enes dayı geldi :| bi aralar coşturuyordu ortamı :| Sağol hocam =)
-----------------------------(= Allah razı olsun hocam...Elimde Bunlar Halen var Ama Kendime Arşiv Yapıyorum İnterneti Limitsiz birde 8mbps Yaptığım için paso kendim çekiyorum artı forumda Beni çekemeyen arkadaşlar gereğinden çok c/p yapıyorsun deyince ortalığı bırakıyorum dedim :) Kusura Bakma :D
-
enes bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
Ah ulan ah aklıma enes dayı geldi :| bi aralar coşturuyordu ortamı :| Sağol hocam =)
-----------------------------(= Allah razı olsun hocam...Elimde Bunlar Halen var Ama Kendime Arşiv Yapıyorum İnterneti Limitsiz birde 8mbps Yaptığım için paso kendim çekiyorum artı forumda Beni çekemeyen arkadaşlar gereğinden çok c/p yapıyorsun deyince ortalığı bırakıyorum dedim :) Kusura Bakma :D
-----------------------------seni çekemeyen 31 çeksin hacı :d
sen devam et :)
-
ya şunun tek link olan halinide koyarmsınız mahsuru yoksa beyler ya :d