Avatar: The Last Airbender Sinema Oluyor
-
Ateş-hava-su-toprağın tek efendisi geliyor.

Nickelodeon'ın ünlü çizgi serisi Avatar: The LastAirbender'in beyaz perde yapımı, 2 Temmuz 2010'da gösterime giriyor. Filmin trailer'ı, Amerikan Futbolu Organizasyonu Finali Super Bowl'da gösterildi.
The Last AirBender serisinin en az 3 filmden oluşması bekleniyor. Üç film için 300 milyon dolara yakın bir bütçe ayırılmış.
Ben şahsen merakla bekliyorum. Şimdiye kadar izlediğim en iyi çizgifilm serisiydi.
Fragmanı biraz kısa olmuş ama neyse :)
http://www.thelastairbendermovie.com/#home/video -
Hastasıyız :)
-
geçen seneden bu yana ortalardaydı
bence daha erken çıkaracaklardı da avatar filmi çıkınca ertelediler =)
güzel çekerlerse harika olur
çizgifilmde senaryo bi yerden sonra baymıştı heyecan kalmamıştı
biraz da tutarsızdı
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
geçen seneden bu yana ortalardaydı
bence daha erken çıkaracaklardı da avatar filmi çıkınca ertelediler =)
güzel çekerlerse harika olur
çizgifilmde senaryo bi yerden sonra baymıştı heyecan kalmamıştı
biraz da tutarsızdı
ben çizgifilmine hasta olmuştum hocam :) efektleri felan diğer avatardaki gibi kaliteli yaparlarsa süper olur :) -
hiç bi avatarı izlemedim :| çok mu geri kaldım:|
-
Sonunda!
-
çok önceden belliydi zaten 23temmuz.izkeyen pek yoktu çevremde o yüzden tarikata yazmadım
-
sabırsızlıkla bekliyorum. umarım çizgi filmi gibi enfes olur.
ayrıca çizgi filminin sonu açıktı devamı çizilebilir hala
zuko annesini arar, ateş kralı ortalığı karıştırmaya çalışır abi-kardeş kuzey(güney ?) kutbuna ziyarete gider vs.
-
Evet oda bi muammadır. Esas Avatar'ı biz böyle öğrendik yani ateş, su, hava, toprağa hükmedebilen, Nickelodion karakteri... fakat bu son Naviler mavi devler falan bu filminde adı Avatar oldu. Nedir nedeğildir, isim hakkı kimdedir anlamadım...
-
mescarine bunu yazdı:
özel bi isim değil
telif hakkı gibi bişey olmaz
filmin fragmanını izledim çok hoşuma gitti
senaryoyu konuyu berbat bile etseler (umarım etmezler) sırf görüntüler için izlerim
-
imdb'de Ty Lee,Azula ve Toph görünmüyor ne kadar şahena çekerlerse çeksinler özellikle Azula olmazsa ben o filmden pek bişey beklemem hatta Azula olur,Ty Lee ve Toph olmazsa da bişey beklemem bu üçü harika karakterler ama Katara'yı canlandıracak hatun kişiyi çok iyi seçmişler (Y),bir yıldır bekliyoruz 23 Temmuz'da görücez bakalım :)