Avea - Vodafone Sınırsız 3 İnternet
-
Evet beyler kullanan bilenlerden tarifeleri öğrenmek istiyorum...
Avea öncelikli olaraktan taahhütsüz adil kullanımı düşük olmayan tarifeleri yazarsanız sevinirim..
Iyi aksamlar
-
http://www.pttcell.com.tr/Icerik/faturali-14-luk-tarife
en iyisi bu gibi simdilik
Pttcell’den hesaplı 14’lük tarife...
Pttcell Faturalılarla
3500 dakika Yurtiçi Her Yöne
200 dakika Yurtiçi Her Yöne SMS
250 SMS Yurtiçi Cepten İnternet
Sınırsız* Kota Aşımı SMS
30 Kuruş/Adet Kota Aşımı Konuşma
30 Kuruş/Dakika *Sınırsız cepten internet, adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps'a düşer ve bu hız ile cepten sınırsız internet erişimi sağlanır.
Tarifenin aylık sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 14 TL’dir.
Pttcell hattınızın fatura ödemelerini tüm PTT iş yerlerinden ve Pttmatik’lerden yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile 7/24 faturanızı ödemek için tıklayınız veya Pttcell hattınızdan 788’i, diğer hatlardan ise 444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri’ni arayınız. -
-
Turkcell 20 liraya gençturkcell paketi var.1 GB'a kadar 3G, 1 GB sonrası 96 kbps hız. :) Video falan izlenmez, fakat internette falan gezinmede iş görüyor.
-
Hacı her yöne 500 dakika 2 gb internet 2 gb üstü hız düşüyor ama internete devam 5000 sms ayda 28 tl mi ne ama bugün aradılar %15 daha indirim yapacaklarını söylediler her halde fiyatı 23 tl oldu. Paket avea
-
Mustafa bunu yazdı
Turkcell 20 liraya gençturkcell paketi var.1 GB'a kadar 3G, 1 GB sonrası 96 kbps hız. :) Video falan izlenmez, fakat internette falan gezinmede iş görüyor.
Turkcell de çalısıyorum.
Avea kullanıyorum niye mi ?
Turkcell normalde sınırsız 1 gb internet paketi 25 TL
ben avea da
2 gb + sınırsız internet
500 dk her yöne
5000 sms her yöne
23 tl veriyorum.
Tahaddütsüz 28.
Turkcell kullanacak kadar zengin değilim.
PanxeR tarafından 11/May/14 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
vodafone kullanıyorum ınternet hızından mükemmel şekilde memnunum ama su sıralar avanın süper kampanyaları var ve aklımı çelmiyo değil tek korkum internet hızı , önerırmısınız beyler ? (istanbulda oturuyorum .)
-
Clostridium bunu yazdı
vodafone kullanıyorum ınternet hızından mükemmel şekilde memnunum ama su sıralar avanın süper kampanyaları var ve aklımı çelmiyo değil tek korkum internet hızı , önerırmısınız beyler ? (istanbulda oturuyorum .)
Hız bulunduğun yere göre değişir hocam.
-
Clostridium bunu yazdı
Dostum o bulunduğun mevkiye, çevredeki bina yoğunluğuna ve hatta kullandığın saate(aşırı kullanım olup olmadığı) göre bile dğişiyor.
Ben de yaklaşık 1 yıldır avea aşımsız 5gb paket kullanıyorum ve bundan yaklaşık 2 ay öncesine kadar hız yerlerdeydi rezaletti, pc kırmamak için kendimi zor tutuyordum ve yaklaşık 2 ay önce sanıyorum burada(tekirdağ/kapaklı) baz istasyonunda iyileştirme yaptılar ve acayip hızlandı avea, hatta kısa bir süre turkcell de kullandım ama turksel burada aveanın şuanki tadını vermiyor. Mobil internet olduğundan bazen ping biraz yavaş gibi ama indirme hızı şu an çok iyi(ama dediğim gibi saatine göre bile değişiyor), büyük dosyalar çok hızlı iniyor. hatta sana az önce aldığım capsi gönderiyorum(wireless yanıltmasın GM discovery cihazda takılı hat, oradan wifi ile alıyorum pc ye)
bulabiliyosan bul bi avealı evinde dene gör internetini alacaksan öyle al yoksa işini şansa bırakırsın
antivir-US tarafından 11/May/14 01:51 tarihinde düzenlenmiştir
-
yüz lira civarında full sınırsız paket var mı aveada ? gecen ay 143 lira ödedim fatura ama yetersız kalıyor dakikalar.
-
hipokondriyak bunu yazdı
yüz lira civarında full sınırsız paket var mı aveada ? gecen ay 143 lira ödedim fatura ama yetersız kalıyor dakikalar.

Dikkat bu paraya Turkcelliler sadece internet alamıyor.
PanxeR tarafından 11/May/14 02:40 tarihinde düzenlenmiştir