Avea - Vodafone Sınırsız 3 İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

Evet beyler kullanan bilenlerden tarifeleri öğrenmek istiyorum...

Avea öncelikli olaraktan taahhütsüz adil kullanımı düşük  olmayan tarifeleri yazarsanız sevinirim..

Iyi aksamlar

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://www.pttcell.com.tr/Icerik/faturali-14-luk-tarife

en iyisi bu gibi simdilik

Pttcell’den hesaplı 14’lük tarife...

Pttcell Faturalılarla

3500 dakika

Yurtiçi Her Yöne

200 dakika

Yurtiçi Her Yöne SMS

250 SMS

Yurtiçi Cepten İnternet

Sınırsız*

Kota Aşımı SMS

30 Kuruş/Adet

Kota Aşımı Konuşma

30 Kuruş/Dakika

*Sınırsız cepten internet, adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps'a düşer ve bu hız ile cepten sınırsız internet erişimi sağlanır.

Tarifenin aylık sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 14 TL’dir.

Pttcell hattınızın fatura ödemelerini tüm PTT iş yerlerinden ve Pttmatik’lerden yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile 7/24 faturanızı ödemek için tıklayınız veya Pttcell hattınızdan 788’i, diğer hatlardan ise 444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri’ni arayınız.

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Vodafone-Sinirsiz-Mobil-Internet-3g-Android-191395/

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turkcell 20 liraya gençturkcell paketi var.1 GB'a kadar 3G, 1 GB sonrası 96 kbps hız. :) Video falan izlenmez, fakat internette falan gezinmede iş görüyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Hacı her yöne 500 dakika 2 gb internet 2 gb üstü hız düşüyor ama internete devam 5000 sms ayda 28 tl mi ne ama bugün aradılar %15 daha indirim yapacaklarını söylediler her halde fiyatı 23 tl oldu. Paket avea

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Turkcell 20 liraya gençturkcell paketi var.1 GB'a kadar 3G, 1 GB sonrası 96 kbps hız. :) Video falan izlenmez, fakat internette falan gezinmede iş görüyor.

Turkcell de çalısıyorum.

Avea kullanıyorum niye mi ?

Turkcell normalde sınırsız 1 gb internet paketi 25 TL

ben avea da 

2 gb + sınırsız internet 

500 dk her yöne

5000 sms her yöne

23 tl veriyorum.

Tahaddütsüz 28.

Turkcell kullanacak kadar zengin değilim.

PanxeR tarafından 11/May/14 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

vodafone kullanıyorum ınternet hızından mükemmel şekilde memnunum ama su sıralar avanın süper kampanyaları var ve aklımı çelmiyo değil tek korkum internet hızı , önerırmısınız beyler ? (istanbulda oturuyorum .)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

vodafone kullanıyorum ınternet hızından mükemmel şekilde memnunum ama su sıralar avanın süper kampanyaları var ve aklımı çelmiyo değil tek korkum internet hızı , önerırmısınız beyler ? (istanbulda oturuyorum .)

Hız bulunduğun yere göre değişir hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

Dostum o bulunduğun mevkiye, çevredeki bina yoğunluğuna ve hatta kullandığın saate(aşırı kullanım olup olmadığı) göre bile dğişiyor.

Ben de yaklaşık 1 yıldır avea aşımsız 5gb paket kullanıyorum ve bundan yaklaşık 2 ay öncesine kadar hız yerlerdeydi rezaletti, pc kırmamak için kendimi zor tutuyordum ve yaklaşık 2 ay önce sanıyorum burada(tekirdağ/kapaklı) baz istasyonunda iyileştirme yaptılar ve acayip hızlandı avea, hatta kısa bir süre turkcell de kullandım ama turksel burada aveanın şuanki tadını vermiyor. Mobil internet olduğundan bazen ping biraz yavaş gibi ama indirme hızı şu an çok iyi(ama dediğim gibi saatine göre bile değişiyor), büyük dosyalar çok hızlı iniyor. hatta sana az önce aldığım capsi gönderiyorum(wireless yanıltmasın GM discovery cihazda takılı hat, oradan wifi ile alıyorum pc ye)

bulabiliyosan bul bi avealı evinde dene gör internetini alacaksan öyle al yoksa işini şansa bırakırsın

fgf

antivir-US tarafından 11/May/14 01:51 tarihinde düzenlenmiştir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

yüz lira civarında full sınırsız paket var mı aveada  ? gecen ay 143 lira ödedim fatura ama yetersız kalıyor dakikalar. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

yüz lira civarında full sınırsız paket var mı aveada  ? gecen ay 143 lira ödedim fatura ama yetersız kalıyor dakikalar. 

p2uj8VK.png%20%28301×120%29

bf2iUvf.png%20%28295×124%29

TH2QtUg.png%20%28297×147%29

XVx9WRY.png%20%28310×186%29

Dikkat bu paraya Turkcelliler sadece internet alamıyor.

PanxeR tarafından 11/May/14 02:40 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2665 Toplam Mesaj: 17