Avea 19 TL Tarife

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstadlar dün bana bir telefon geldi aveadan 19 tl lik tarifeyi kullanıyorum 300 dakika her yöne hafta sonu avea ile bedeva şimdi bana telefonda 1 yıl daha kullanmak istermisiniz diye sordular bende tamam dedim ama şartları bu

1 başka hatta taşınmayacaksın

2 de de aveanın herhangi bir kontorlu tarifesine geçmeyeceksin ama başka bir faturalı tarifeye geçsen sorun olmuyor.

yani başka hatta geçsem yada aveanın herhngi bir kontorlu hattında geçsem bana yapılan indirimi normalde 29 olacak ama 19 dan devam edecem yapılan indirimi faturaya kitleyecekler yani 10 ay kullandım 50 tl kitleyecekler şimdi ben insanlık halli belki değiştireceğim falan düşünüyorum eğer aveanın başka faturalı tarifesine geçip onu 1 ay kullandıktan sonra da normal bir kontorlu yada başka hatta taşınsam gene yapılan indirimi ödermiyim.

müşteri hizmetlerine söyleyip ayıktırmak istemiyorum.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alayı üç kağıtçı pezevenklerin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Hocam çok zor soru ya :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

geçen bi haber okudum. normalde 300 dakikan var senin. kalan dakikanı sorguladığında faturaya 1 tl kitliyolar. 10 defa sorgula 10tl. bu haberde operatörün bu bilgiyi ücretsiz vermesi gerektiği yazıyodu. avea müşteri hizmetlerine durumu anlatan mesaj attım dönmedi gavatlar. işlerine gelen bişi olsa anında ararlar.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uguryazici
    uguryazici's avatar
    Erkek

kimseye güvenmemel, bu devirde.. imkanım olsa dumanla haberleşirim

"i have a dream"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    avea hep böyle kilitliyor millete yaa... 35 tl'lik sabit vodafone faturalı kullanıyorum ayda 50saat civarı vodefone 20-25dk'da diğer yönlere kullanıyorum 40-42tl arası fatura geliyor

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aliyk bunu yazdı:
    -----------------------------
    avea hep böyle kilitliyor millete yaa... 35 tl'lik sabit vodafone faturalı kullanıyorum ayda 50saat civarı vodefone 20-25dk'da diğer yönlere kullanıyorum 40-42tl arası fatura geliyor

avea sınırsız diyo küçük yazılarda 3000 dk limiti çıkıyo günlük 1,5 saat

vodafone dede limit var + her bir arama 70 kusur dkdan fazla olamaz kötüye kullanım tespit edilinse kapatılabilir v.s vb.s salakça şeyler yazıyo

araştırdım alacaktım bi bulamadım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı:

Üstadlar dün bana bir telefon geldi aveadan 19 tl lik tarifeyi kullanıyorum 300 dakika her yöne hafta sonu avea ile bedeva şimdi bana telefonda 1 yıl daha kullanmak istermisiniz diye sordular bende tamam dedim ama şartları bu

1 başka hatta taşınmayacaksın

2 de de aveanın herhangi bir kontorlu tarifesine geçmeyeceksin ama başka bir faturalı tarifeye geçsen sorun olmuyor.

yani başka hatta geçsem yada aveanın herhngi bir kontorlu hattında geçsem bana yapılan indirimi normalde 29 olacak ama 19 dan devam edecem yapılan indirimi faturaya kitleyecekler yani 10 ay kullandım 50 tl kitleyecekler şimdi ben insanlık halli belki değiştireceğim falan düşünüyorum eğer aveanın başka faturalı tarifesine geçip onu 1 ay kullandıktan sonra da normal bir kontorlu yada başka hatta taşınsam gene yapılan indirimi ödermiyim.

müşteri hizmetlerine söyleyip ayıktırmak istemiyorum.

ödersin hocam.

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

avea 39 luk tarifeye dün geçtim.İt gibi okudum sözleşmesini:

3000 dk avea içi

600 dk diğer operatörler ve sabit hatlar (özel hatlar dahil değil)

SMS ücreti 40 krs

tarife kullanım dakikalarının %80 ninde ve tamamı doldugunda bilgilendirme mesajı geliyor.

1 tl telsiz kullanım ücreti alıyorlar.

toplamda 40 tl olucak faturam yani

1 yıl tahattüt verirsen 600 dk devam edio

vermessen 4oo dk ya düşüyo bi kaç ay sonra 

şimdi ben faturasız hattan geçtim faturalı avea ya, geçerken bişi imzalattılar ona pek dikkat etmedim.Tahattüt kitlememişlerdir demi lan :D yani hat işlemleri içindir.Bide tahattüd için olsa banada kopyasını vermeleri gerekiyo sanırım ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bu 19 luk tarife 6.aydan sonra 29 tl olmuyormu.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

• Numarasını Avea'ya taşıyarak 19'luk Tarife'ye kaydolan müşteriler için aylık ücret 6 fatura dönemi boyunca vergiler dahil 19 TL, sonrasında 29 TL'dir.
    • Faturasız bir Avea tarifesinde olup 19'luk Tarife'ye geçiş yapan müşteriler için aylık ücret 6 fatura dönemi boyunca vergiler dahil 19 TL, sonrasında 29 TL'dir.

Toplam Hit: 2911 Toplam Mesaj: 15