Avea A Gectim Ama Ağ Yok
-
avea ya numara tasidim gectim sabah onaylandi ama sabahtan beri sinyal 3 dis gorunmesine ragmen kontor sorgulamada bile Mobil Ag Kullanilmiyor diyor. Vodafonede -6 tl de idim ondan mi yada neden?
-
abim arasana aveayı :)
-
baska telefon yok yanimda kulubeye mi gideyim (:
hem cozum bulunursa nette referans olur. cozum bulani gormedim. -
Avea nin kartını taktinmi?
-
Mert_648 bunu yazdıAvea nin kartını taktinmi?
evet taktim -
zeybekustasi bunu yazdıMert_648 bunu yazdıAvea nin kartını taktinmi?
evet taktim
Mesela hocam turkcell de 8090 arıyorsun avea ne? Ne onu aricaksin -
Mert_648 bunu yazdıAvea nin kartını taktinmi?
telefonu açtın mı :D
hacım 500ü ara
-
22/01/2013 TARIHINDE, SAAT 08:04 DE 54276** NUMARALI HATTINIZ ICIN TALEP ETTIGINIZ NUMARA TASIMA ISLEMINIZ TAMAMLANACAKTIR. BILGI 4441500 Avea icin *100# servis ayarlari diye yaziyor ama sim kaydi yapilmadi uyarisi aloyorum ideos x5 edit 500 icinde gecerli. zeybekustasi tarafından 22/Oca/13 21:40 tarihinde düzenlenmiştir
-
disardan aradim yanit su oldu. HATTİNİ CİKAR TAK TELEFONU KAPA AC ee hani bugun tasiniyordu ? DAHA BUGUN TASİNMİS BEKLEYİN BİRAZ. gercekten cok salakca bir konusmaydi.
-
üzülerek söylüyorum ki operatörler bazen bozuk hat veriyor ve eğer telefondan kaynaklanan bir sorunun yok ise gidip tekrar hat cikartman gerekiyor yani simkart bozuk
-
aynı olay türkcelde başıma geldi taşındıgı halde türkcel şebeke gözüküyor fakat sim kaydı yapılmadı diyordu aradım türkcell kardeşi. sistemde arızadan dolayı farklı numaralı sim karta kaydınız yapıldı dedi eleman. gectiginiz bayıden adına sim kartını alabilirsiniz dedi yenisini o dedi müşterici abi böle bir durumda olabirlir cümle çok uzadı galiba.
Toplam Hit: 1826 Toplam Mesaj: 13