Avea Faturalı Hat Hakkında (Soru)
-
Müridler, kız arkadşm beni şirketin faturalı Avea hattıyla aradı, benim hattım da Avea ancak kontörlü, yaklaşık 1 saat kadar konuşmuşuz....
Bunun faturada ne kadar yansıyabileceğini söyleyebilecek var mı?
-
tarifesi ne? hemen avea nın sitesine giriyosun tarifesinden fiyatını öğreniyosun, sonra 60 la çarpıyosun :D
-
sadece şirket hattı olduğunu biliyorum tarife derken?
-
30 saniyesi, 0,103815 TL yapıyor. Gerisini sen hesapla =)
-
Şirket hattıyla aynı aboneyi aramak çok ucuzdur, en azından telsimde oyle
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
30 saniyesi, 0,103815 TL yapıyor. Gerisini sen hesapla =)
-----------------------------abi o nasıl bi rakam :) dakikası şu kadar kuruş desen de hesaplasam :))
-
hocam bu aralar avea da bi tarige var aylık 60 küsür lira ödüyosun ve ayda 10 bin dk. konuşuyosun..
genelde bütün şirketler bu tarşfeyş kullanır sabit ücret yani anlayacağın bişey olmaz hergün konuşun ak :)
bende bilmiyodum son zamanlarda avea hatlı kullananlar çok sık arayıp uzun uzun kafa zükmeye başlayınca araştırdım
sonuç böle bi tarife varmış işte :))
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu aralar avea da bi tarige var aylık 60 küsür lira ödüyosun ve ayda 10 bin dk. konuşuyosun..
genelde bütün şirketler bu tarşfeyş kullanır sabit ücret yani anlayacağın bişey olmaz hergün konuşun ak :)
bende bilmiyodum son zamanlarda avea hatlı kullananlar çok sık arayıp uzun uzun kafa zükmeye başlayınca araştırdım
-----------------------------hocam umarım dediğin gibidir, durduk yere telefon yüzünden kıza laf gelmesin de :)
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu aralar avea da bi tarige var aylık 60 küsür lira ödüyosun ve ayda 10 bin dk. konuşuyosun..
-----------------------------hocam umarım dediğin gibidir, durduk yere telefon yüzünden kıza laf gelmesin de :)
-----------------------------panik yapma kanky :D
belestir o sabit ücretti snnyk in dedigi gibi benide arıo elemanlar paso :D
bıkkıntı geldi incil carpsın
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------panik yapma kanky :D
belestir o sabit ücretti snnyk in dedigi gibi benide arıo elemanlar paso :D
bıkkıntı geldi incil carpsın
-----------------------------:) inşallah öyledir :)
-
Şirket hatları genelde tarifeli olur (özellikle aveaysa) . Aylık belirli bir sabit ücret öderler . O yüzden rahat rahat konuşabilirsiniz :)