Avea Her Yöne Sınırsız 66 Lira Kullanan Var Mı?
-
ortalama günde 3 saat konuşma var..avea sitesinde ayda 10.000 dk yazıyor buda günde ortalama 5,5 saate denk geliyor.nasıl iş bende anlamadım
-
valla müdür 2dayımda ilk çıktığı günden beri konuşuyor hatta onlar hani 10bin dk doldurdu dolduracak seviyeye geliyor
ama daha böle bişi olmadı git hakkını ara az buz para deil
-
aveyaya güvenme çok kıçı başı oynuyor ben yıllardır kullanırım müşteri memmuniyeti yok herkes şikayetçi müşteri temsilcisini ara ulaşamazsın orda artris kızlar oturmuş dalga geçerler ciddi bir kuruluş degil ben kaçkere aradım çözüm bulmaktan uzak agızları laf yapar dalga geçerlar.
-
ilk faturam 320
ikinci faturam 240
üçüncüye ne sokcaklar bakalım
-
Hocam tarifeye ay sonunda geçiyor diye biliyorum :) Babamında böyleydi çünkü.
-
aveanın bi tarafına sokayım
bende bi ara polis hattı kullanıyodum
kimseyi aramıyom 50 lira fatura geliyordu
mesaj atmak faturanın cogalmasına neden oluyodu
-
itiraz ettik dilekçe yazdık 28 lira fatura ödedik avea rulez :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
itiraz ettik dilekçe yazdık 28 lira fatura ödedik avea rulez :)
-----------------------------hahah paranın satın alamayacağı şeyler var ama cia bunlardan deil :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ctrl+w yap
-
Ben bu hattı 1.5 ay kadar kullandım. Kullandım ama ilk faturamın 66 lira olmasını beklerken 54 lira geldi sebebi de tam 1 ayı doldurmamış olmamdı.Senin durumun çok garip, şöyleki aylık 10.000 dakika sınır mevcutken ve bunu geçebilecek insan evladı yokken bu kadar fazla bir fatura gelmesinin sebebi senin özel numaraları aramış olman olabilir. Yada avea nın yaptığı büyük bir hata buna neden olmuş olabilir. Bence faturanın detayını iste ve hangi görüşmen bu duruma sebep olmuş öğren yoksa onlar umursamazlar bile. Eğer onların yaptığı hata varsa verip veriştir şikayet üstüne şükayet gönder gerekirse bir kaç kişinin canını sık sonunda sen kazanırsın! Kolay gelsin!!
Toplam Hit: 3012 Toplam Mesaj: 21