Avea İle Hiç Yüzüm Gülmedi
-
hocalar bi vakıftan bilgilendirme mesajı almam gerekiyor.ama gönderdikleri mesaj bana ulaşmıyor.vakfa gittim sistemde abone bloke isteği diye birşey gözüküyor ulaşamadı diyor.aveayı aradım orada da hiçbir engelleme gözükmüyormuş.sebebini bilen varsa bi yardım etsin.!!!!
-
hocam diğer başka bir avea numarası deneyin baın gidecekmi eğer ona giderse numaranız sisteme önce kayıt ediliyorsa kayıt işleminde numaranız doğru girilmişmi bakın yok oda doğruysa no nuzun başına +90 koyun yok oda değilse sms getaway sağlanan şirket e sorulsun ama bu aveanın suçu değildir bence
edit: ayrıca avea iyidir hocam Türkiyede ilk kez sms paketi ile paket anlayışı getirmiş şu anda da her yöne 500 dakika 1000 mesaj 1gb 23 lira paketi var başka kimde var he ayrıca kontörlü sanki avea benim amma reklam yapıım
sunyy2003 tarafından 06/Mar/13 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hepsini denedim başka avea numarasını da ama benim numaram olmayınca olmaz.vakıfta reklam mesajlarınız kapalı olabilir dedi avea da açılan 2 dosya.inceleme yapıyolar sorun yok diye geri dönüyorlar.sorun anlayamadık.
-
başka aveaya atıyor sadece size mi atmıyor hocam ilginç siz böyle bir talepde bulundunuzmu hiç bana reklam mesajı gelmesin engelleyin gibilerinden
-
evet aynen öyle aksine tüm reklam mesajlarını açtırdım avea ile bu hafta 20 defa konuşmuşumdur.birtürlü çözemedik son çareyi tbt de arıyım dedim.
-
hocam nedense bankalar olsun bu avea vodafone vs böyle ince ayarları yapamıyorlar ancak bir kaç kez uğraştğınızda oluyor he ayrıca şikayet olarak yazarsanız (sitesinden yada sikayetvar.com dan) daha hızlı çözüyorlar tecrübeyle sabittir
-
bugün orayada yazdım.artık çözerler heralde sıkıntımı
-
Mudur sacma gelebilir ama kullandigin telefonda msj ayarlarinda reklamlara izin ver secenegini kontrol etsen.. Veya baska telefona taksan hattini 1gunluk.. Yasamistim buna benzer olay...
-
eee Türkcelliyede Hayat Kazıklanınca Güzel :)
-
avea yo arayip reklam sms lerine izin vermelerini istemen yeterli yada online islem merkezindede olabilir . o tur sms ler reklam sms olarak gectigi icin ostersen yasakliyorsun seninkilerde kapali olabilir
-
hocam o kadarını yaptık heralde aveadaki yetkili adamda sıkıntıyı çözemiyor anlamsızca hiçbir engelleme gözükmüyor diyor sonra başka kullanıcımızın başına gelmişti böyle durumlar dosya açıyorum incelemeye göndericem dşyor ikidir inceleme sonucunda operatörde sıkıntı yok diyorlar.