Avea Jet Modem Fatura?
-
arkdaşlar bugün faturamı ödemeye gittiğimde 144 tllik bi para geldiğini öğrendim.ve her ay 25 tl ödüyodum ama 1 aydır modemim kırıldığı için bilgisayardan giremiyordum hattı telefona takıp ordan girmeye çalışıyodum.müşteri hizmetlerini aradığımda wap ve gprs den kaynaklanan nedenini tam anlıyamadığım bi sebepten bunların geldiğini solediler bide modemden bağlantımı kesilmiş hat üzerinden girmiş tarzından bişeyler soledi tam anlıyamadım arkdaşlar nie bukdar geldiğini bu faturayı ödüyücez ama bukadarda fazla gelmemeli.
-
abi faturalı hat böyle bişey illa geçiriyorlar bi yerden bişeyleri
turkcell 2kb internet kullanımı için 0,50 krş alıyo yanlışlıkla basınca internet tuşuna:(
-
Telefon isini hic karistirma, sinirimden kirdim demek kaydiyla tuketici heyetine git derim. İtiraz et. Benim paket var ne ayak bu fatura de. Once bugun sikayetvara yaz, yarin onaylanir carsamba ararlar. Sonra musteri hizmetlerini ara muhasebe/faturalandirma bolumune itirazini belirt. Bakalim ne cikacak.. He ayrica sunu ogren, o 144un icinde 25 tl sabit ucret dahil mi? Modemi birakip telefona taktigin icin pakedinden gitmedigini iddia etmisler cunku.
-
ya çevremdede bu paketi telefonunda kullanan arkdaşlarımda var onlara nie bu kadar gelmiyor tele bile taktığımda ole bikaç yere girip çıkardım anlamadım gitti valla.ewt 25tl bu 144 tlye dahil
-
Hci once sikayetvara yaz, sikayetin yarina anca onaylanir. Sonra musteri hizmetlerini ara sor bakalim neden boyle geldi bana detayli aciklayin de. Mumkunse ses kaydi yapip her soyledigini aktar bize, durumu degerlendirip cozelim..
-
tamam sikayetvar a yazdım bakalım nolcak saolun.
-
cep telefonun kullandığı servis ile jet modemin ki birbirinden farklı..
sen gittiğinde sana şu ve benzeri birşey diyecekler..
biz sadece 3g internet kullnaımını pakete dahil ettik. siz gprs wap vs. kullanmışınız..
sonuçta s.ke s.ke ödenecek yani o fatura.
geçmiş olsun.
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Hci once sikayetvara yaz, sikayetin yarina anca onaylanir. Sonra musteri hizmetlerini ara sor bakalim neden boyle geldi bana detayli aciklayin de. Mumkunse ses kaydi yapip her soyledigini aktar bize, durumu degerlendirip cozelim..
-----------------------------herife bak pişkinliğin bu kadarı ya :D kardeş bak adam diyoki ben mdoemden kartı çıkardım telefona taktım öyle girdim diyor. Aveanın sitesinden bakarsan şartlarda yazıyorki internet APN'si ile internete girmen lazım wap gprs APN'sinden girersen olmaz diyo olmaz olmaz sike sike ödeyeceksin kusura bakma
-
Fatura herturlu ödenir , benım arkadasa 300 lıra fatura gecırmısler yanlıslıkla oldgunu onlarda bılıyor ama once odemelısınz sonra sıze iade etcez dıyorlar böylede bi anlayış var yani.
-
bağlantı sonlanmamıştır. Ama bu faturayı muhtemelen itiraz edersen iptal ederler. Ha sen telefona takıp avea internet ayarlarıyla nete çıktıysan ve tarayıcından çıkış yapmadıysan yani veri akışı devam ettiyse geri alman zor ama eminsen müşteri hizmetlerini ara tekrar inceleme talep et. Bu şekilde haklı olupda fatura indiren çok kişi var. Bende 8gb taraftar modem kullanıyorum takımlarla alakam yok gol oranlarına gôre trabzonspor almıştım burak yılmaz sagolsun kotayı geçmişt4m ama goller telafi etmiş :) bize her yer trabzon :| 50lira ekstradan yırttım. Edit: Oha wap-gprs i bende kullanıyorum okulda fakat hi ücret degişikliği görmedim garip durum :|
-
arkdaşlar yakın arkdaşımda telefonunda kullanıyo hep ama bole kaparık gelmiyo fatura wap gprs olayı olmuyomu ekstra bi ayarmı yapmam gerek bunun için? bide benim tel 3g diil ondan olabilirmi?