Avea Prime Klasik 1500 Dk 1500 Sms 6 Gb Net 39 TL
-
sivil bunu yazdı
ben bimcell im aveaya geçsem farklı bir operatörden geçmiş gibi mi oluyorum:) geçen var mı?
Operatör içi sayarlar. Yeni abone olmazsın.
-
hocam vodafone ile hız konusunda çok fark var mı ? ben vodafone kullanıyorum
-
csr288 bunu yazdı
hocam vodafone ile hız konusunda çok fark var mı ? ben vodafone kullanıyorum
Bende Vodafone kullanıyorum. Internet Hızı ve cekim gücü bulunduğun bölgeye gore değişir bir sey diyemem o yüzden
-
Pttcell kullaniyorum ucuz etin yahnisi avea isimi goruyo
-
8 gunluk turkiye tatilinden donerken aklimdan cikmayan sey.. Daha avea alirsam s....... Neti cekmez hatti cekez neyi ceker amk oporotorun 5. Dunya ulkesinde yoktur avea gibi firma
-
Avea kullanılır mi be yaa dandik çok dandik.
-
DeepInside bunu yazdı
Avea kullanılır mi be yaa dandik çok dandik.
2012 den beri kullanıyorum bi dandikliğni görmedim henüz :)
ekleme : sadece kıbrısta kullanamadım
-
3 senedir avea jet ve faturalı hat kullanıyorum. Bu sene beni internet hızından dolayı kan kusturdu. Müşteri hizmetleri bana hizmet veren baz istasyonunda sorun olduğunu seneye tamamlanacak yenileme çalışmaları başlamışmış. Taahütüm bitti vodafone geçicem...
-
byincesu bunu yazdı
3 senedir avea jet ve faturalı hat kullanıyorum. Bu sene beni internet hızından dolayı kan kusturdu. Müşteri hizmetleri bana hizmet veren baz istasyonunda sorun olduğunu seneye tamamlanacak yenileme çalışmaları başlamışmış. Taahütüm bitti vodafone geçicem...
Tam 1 sene o yalani dinledim. Taahutum var diye mecburen kaldim. En az 10 kere aradim m hizmetlerini hep ayni palavra. En son kapattirma islemleri icin aradim kaydi aldilar aksamina genel merkezden aradilar yuzde 50 indirim verdiler faturama 1 yillik kabul etmedim ölsem gene elimi sürmem bu hatta.
-
Faturasızlarda süper3lü tarife harici en Sağlam'ı nedir ?