Avea Sınırsız Kontör Bank
-
arkadaşlar benim hattım avea heryöne sınıesız kardeşimin ve evdeki diğer kişilerin telefonu telsim
şimdi ben yalnız fatura ödüyorum diğerleri kontör almıyor telsimiz arandıkça kontör kazan
olayından faydalanıyoruz her 2 dakikaya 1 kontör geliyor duyurulur böyle yapan arkadaşlar varmı
merak ettim :d
-
belli bir kotası var sanırım aveada mesela 40 dk 40 kontör daha fazla aransanda kontör gelmiyor vodafone da da öyledir sanırım
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
belli bir kotası var sanırım aveada mesela 40 dk 40 kontör daha fazla aransanda kontör gelmiyor vodafone da da öyledir sanırım
yok hocam telsimde sınır yok -
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/cep_aran.php
Sınır yokmuş vodafonede cidden hatta şöylebir araştırdım bu yola binlerce kontör kazananı duydum ama bu kazanılan kontörlerinde sebebpsizce silinen bir çok insan yorumunuda okudum :)
linkte şu yazıyor ondan heraldeCep Aran Kampanyası kapsamında alınan çağrılar ve promosyonlar düzenli olarak izlenmekte olup, haksız çağrı alınarak kontör kazanılması durumunda abonelik iptal edilecektir
-
SeRDaR bunu yazdı:
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/cep_aran.phpSınır yokmuş vodafonede cidden hatta şöylebir araştırdım bu yola binlerce kontör kazananı duydum ama bu kazanılan kontörlerinde sebebpsizce silinen bir çok insan yorumunuda okudum :)
linkte şu yazıyor ondan heraldeCep Aran Kampanyası kapsamında alınan çağrılar ve promosyonlar düzenli olarak izlenmekte olup, haksız çağrı alınarak kontör kazanılması durumunda abonelik iptal edilecektir
gittiği yere kadar -
bakınız türk=))
-
Vodafone Cep Aran kampanyası ile arandıkça kazan.
Kazandığın kontörlerle dilediğin yönü ara.
Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan arandığın her 2 dakika, sana bedava 1 kontör kazandırıyor. Bu kampanya sayesinde ne kadar çok aranırsan, o kadar çok kazanıyorsun! Kazandığın kontör miktarı 5'e ulaşınca, hediye kontörler anında hesabına geçiyor ve bunları istediğin yönü ararken harcıyorsun.
Kazanmaya başlamak için tek yapman gereken ABONE yazıp, 7506'ya SMS göndermek ya da 7506'yı arayarak kayıt olmak.
Kazandığın hediye kontörleri öğrenmek istersen KONTOR yazıp, 7506'ya SMS gönderebilir ya da 7506'yı arayabilirsin. -
turkcell de böle bişi varmı?
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------turkcell de böle bişi varmı?
yok maalesef telsim ve aveada var onlarda kendi şebekeleri dışındaki aramalarda oluyor -
hoca dikkat et avea bu işi takip ediyo eğer telefonlar yan yana falansa hizmeti kötüye kullanma muhabbetine 1,5 milyar ceza kesiyo ;)
-
eğer kontor bagısı yapcak varsa pm atsın yolasın 3-5 bişiler :D