Avea"Da Hat Düşme Sorunu
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------yapmayın agalar haksızlık ediyosunuz avea ya
39 kontöre 500 sms
150 kontör e avea içi 3 saat
ögretmenler arası konuşma bele$ başka hangi hatta var bunlar
-----------------------------Dostum burada,bu kadar kişi aynı dertten muzdarip olduğunu yazmış,eğer hizmette bir sorun varsa bunu eleştirmenin neresi haksızlık?
Bir yerden iyi şeyler yapıyor diye,kötüleri görmezden mi gelelim..
Bu şuna benzer,"ağam beni tekme-tokat dövüyor" aaa haksızlık etme ama iyi de para veriyor..
-----------------------------tamam hataları eleştirebilir ama türkiyedeki en iyi operatöre yada şöyle söyliyim digerlerinden daha az hatası olan
operatöre
türktelekomdan sonra gelen en puşt oparetör demek haksızlıktır.
vb yorumlarda dahil. (bence)
-
tüm oparatörler puşt türkiyede
hepsini de kullandım hepsinin de bir ibneliğini gördüm
-
sana göre iyi olabilir ama bende avea kullanmama rağmen en boktan operatör bence.
5000 msj paketi var ama hatlar bunu kaldırmıyo kimi zaman 1 saat fln msj gönderemiosun.
bazen gönderio cekmesine ragmen iletmio.
ona bakarsan tcell de dakkası 8 ykr ?
tcell aveadan da cok cekiyo ?
avea bazı paketler uyguluyo ama bunu kaldırcak sebekesi henüz yok.
ayrıca telekomdan sonra en boktan demis ark.
zaten avea birlesmeden operatörlerden biri telekomundu x)
-
aynı sorun bendede oluyor :A
acıp soylicektim dedim belki telefon sapıtmısıtır :D
-
Avea'da bende de oluyor müşteri hizmetlerini arayıp sorununuzu bildirin ben öyle yaptım bi daha sorun olmadı ama değişik dakikalarda kesilior bu sefer..Telsim'de de ortalama 20 dk.da bir kopuyor bende :S
-
bendede çok oluyo :S konuşmadan düşüosunuz msj lar yarım yarım gelio gidio vs. millet yüklenince oluodur abi 10 dk 2 kontör diosun herkes b.kunu çıkarıncaya kadar konuşuo. yada konuşmaya çalışıo ben bazen abartısız 2 saat konuştuğumu hatırlıom.
-
ArmadA bunu yazdı:
bendede çok oluyo :S konuşmadan düşüosunuz msj lar yarım yarım gelio gidio vs. millet yüklenince oluodur abi 10 dk 2 kontör diosun herkes b.kunu çıkarıncaya kadar konuşuo. yada konuşmaya çalışıo ben bazen abartısız 2 saat konuştuğumu hatırlıom.
-----------------------------hocam o zaman sebekenin kaldırmıycağı promosyonları düzenlemicekler.
ben zamanında telsmde ( o zamanlar telsimdi ) 4-5 saat konusuodm bise olmuodu.
-
Aveyaya ve ttnete komple gireim!
Edit:Zuahha nasıl avea yazmışım düzeltmiimde gülün :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
dakikasına dikkat etmedim ama kesilmeler bendede oluyor
-----------------------------ArkadaşLar Sanırım bu hepimizin sorunu ya (: Özellikle Mobil Öğrenci paketinde aksaklıklar olduğunu onlarda kabul
ediyor.. Yanlış anlaşılmalar yüzünden sevdiklerimLe aram bozuLcak diye korkuyorum öyle bir problemi var bol bedava
süreleri çıkarıyorlar işte xD
-
avea bok bişey kendilerini satarlar yakında.kazanmak içn yapıyo ipneler