Avea'nın Tuzağı
-
Merhaba hocalar seç paketlerinden 500 dk 1 gb internet 5000 sms paketlerini alıyorum ve paketler dün sona ermiş avea zahmet edipte paketiniz sona erdi diye bir mesaj atmamış tabi internet açık kalmış gece sabaha kadar 17 tl mi almış bunu geri alabilme şansım varmı ?
-
yeni nesil 500 paketiyse bende kullanıyorum girmesin hoca
DevilKingtr tarafından 02/Ağu/13 12:32 tarihinde düzenlenmiştir -
dediğin duruma bende düşmüştüm aveada benım net acık kalmamıştı sadace hava durumu duncellemesınden liram gıtmıştı nasıl olduysa oda saatde bır guncellıyordu.gerı alcagını da pek sanmıyorum hocam.
-
2-3 sene önce bedava dakikamın bittiğini bana bildirmeyen avea'ya 300 küsür fatura ödemiştim ondan beridir turkcell kullanıyorum belki biraz daha pahalı ama en azından herhangi bir sürprizle karşılaşmıyorum.
-
azcık uyanık olun, paket bitimine kalmadan kontör yükleyin otomatik yenilensin.
-
nessaj bunu yazdı
azcık uyanık olun, paket bitimine kalmadan kontör yükleyin otomatik yenilensin.
yokki öyle birşey hoca yenilenmiyor sadece dakika paketleri yenileniyor
-
hocam size mi oluyo tek bana bitmeden 2 gun once mesaj geliyo ve son 50 dk olsun veya 50"mb kaldi diye mesaj geliyo yine. ayrimcilik yapacaklari yok herhalde
-
avea ya geçtim bende bu kadar dandik bir hat görmedim ben 20 tl yukluyorum adamlar bana bır gun sonra mesaj atıyo 20 lira yukleyın su kadar dakıka kazanın ulan bie gün önce yukledim ertesi gün niye atıyorsun mesaj değiştircem hattı beş para etmez bu avea
-
Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.
-
Mert_648 bunu yazdıhocam size mi oluyo tek bana bitmeden 2 gun once mesaj geliyo ve son 50 dk olsun veya 50"mb kaldi diye mesaj geliyo yine. ayrimcilik yapacaklari yok herhalde
aynen bndede öyle
-
valla bana mesaj geliyodu 250 mb int. var bende de 50 mb ın altna düştüğü anda veri paketiniz bitmek üzere diye mesaj yolluyo alabilrisen ancak bu sebebden alırsın, yani sana mesaj atmamıştır avea uyarılmadığın içinde ne kdr kaldığını bilememişindir, bi böle dene derim