Avea'nın Tuzağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar seç paketlerinden 500 dk 1 gb internet 5000 sms paketlerini alıyorum ve paketler dün sona ermiş avea zahmet edipte paketiniz sona erdi diye bir mesaj atmamış tabi internet açık kalmış gece sabaha kadar 17 tl mi almış bunu geri alabilme şansım varmı ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

yeni nesil 500 paketiyse bende kullanıyorum girmesin hoca

DevilKingtr tarafından 02/Ağu/13 12:32 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

dediğin duruma bende düşmüştüm aveada benım net acık kalmamıştı sadace hava durumu duncellemesınden  liram gıtmıştı nasıl olduysa oda saatde bır guncellıyordu.gerı alcagını da pek sanmıyorum hocam.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

2-3 sene önce bedava dakikamın bittiğini bana bildirmeyen avea'ya 300 küsür fatura ödemiştim ondan beridir turkcell kullanıyorum belki biraz daha pahalı ama en azından herhangi bir sürprizle karşılaşmıyorum.

never say never...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

azcık uyanık olun, paket bitimine kalmadan kontör yükleyin otomatik yenilensin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı

azcık uyanık olun, paket bitimine kalmadan kontör yükleyin otomatik yenilensin.

yokki öyle birşey hoca yenilenmiyor sadece dakika paketleri yenileniyor 

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    hocam size mi oluyo tek bana bitmeden 2 gun once mesaj geliyo ve son 50 dk olsun veya 50"mb kaldi diye mesaj geliyo yine. ayrimcilik yapacaklari yok herhalde
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

avea ya geçtim bende bu kadar dandik bir hat görmedim ben 20 tl yukluyorum adamlar bana bır gun sonra mesaj atıyo 20 lira yukleyın su kadar dakıka kazanın ulan bie gün önce yukledim ertesi gün niye atıyorsun mesaj  değiştircem hattı beş para etmez bu avea

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    hocam size mi oluyo tek bana bitmeden 2 gun once mesaj geliyo ve son 50 dk olsun veya 50"mb kaldi diye mesaj geliyo yine. ayrimcilik yapacaklari yok herhalde

aynen bndede öyle

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

valla bana mesaj geliyodu 250 mb int. var bende de 50 mb ın altna düştüğü anda veri paketiniz bitmek üzere diye mesaj yolluyo alabilrisen ancak bu sebebden alırsın, yani sana mesaj atmamıştır avea uyarılmadığın içinde ne kdr kaldığını bilememişindir, bi böle dene derim

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 3372 Toplam Mesaj: 34