Avedan 50 Kontör
-
Tanımadığım bi numaradan aynı mesajın geldiğini söylemiştim. Şimdide mesaj geldi, kusura bakma bende doğru sandım heycanlandım diyor :D:D:D
-
arkadaşlar biras öncede bu msj bna 250 kontor die geldii.. :D duu bakalımm biras soora 1000 kontor die gelmesse şerefsizimm :D
-
bboy_kaya bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar biras öncede bu msj bna 250 kontor die geldii.. :D duu bakalımm biras soora 1000 kontor die gelmesse şerefsizimm :D
-----------------------------Millet alıyo 5000 mesajı savuruyo. Ohh ne ala :D
-
Dogru bence boyle bısıy.. Yani tutupta bı kısının bunu cıkarıp bu kadar Yayması buyuk ustalık Okuldakı arkadaslar Dıyordu boyle bısı oldugunu sımdı burda Da boyle bı konu gorunce Gercek oldugunu dusunuyorum ben
-
"bütün avea abonelerine teşekkürler. bu mesajı 10 avea abonesine yolla 24 saat içinde hattına 50 kontör yüklensin. bilgi için avea 500" banada bu geldi ama fevziye den :D bu aralar ortalıkta dolaşan mavra mesajlardan biri olsa gerek dün akşam gelmişti
-
yalan abi bana da geldi mesaj bastım ana avrat küfürü meğerse gonderen eskı kız arkadasımmıs :D:D:DD:Dnumarasını sılmıstım rezıl oldum
-
msj gonderenler kontorleriniz geldimi merak ettımde :)
-
paLavra :^)
-
az kafayı kullanın avea'nın operatörünün sizce öyle mesajları algılama yeteneği olabilir mi şu durmadan yollanan maillerden farkı yok akıllı olalım lütfen :)
-
philist bunu yazdı:
-----------------------------24 saat bekle. Sana göndereni ara sor. İşe yaramışsa yolla.
Fakat şunu söyleyim:
5YUZ yaz 3900 a gönder 39 kontör karşılığı her yöne 500 msj. ya da
5BIN yaz 3900 a gönder 39 kontör karşılığı avea içi 500 msj. kazan
Ben denedim işe yaradı. Dün hele Kadir gecesi için bulunmaz fırsat. Bayram da yaklaştı zaten :D Deneyin. Harbiden dalga geçmiyorum.
-----------------------------
lan o uygulama 6 aydır war sen yenimi duyuyon aq