Aveon...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

3 yılda 9 kişi bunu mu yazmış lan yaza yaza :S

direk netkabusun msn trocanı gibin.

amk ben şu bilmeyen halime otursam twk başıma 3 yılda kralını yazarım :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    3 yılda 9 kişi olayı gazel gibi geldi (3.3 = 9) İndirin netcati oradan takılın.Hem havanız olur.Şekil yaparsınız :D .Ama ondada bazı şeyler gazel.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    Buna güven olmazki kesin bir acıgı çıkar ilerde :)

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

basit bir socket programlama ürünü. çok kasılacak bir olay değil yani tariqat'da buna benzer şeyler yapan müridler çok mesela. Allah bilir bunu yazanlar bi de odtü okuyordur :)

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

bi kere hakkatten 3 yılda daha alfa düzeyinde bu dandik program yazıldıysa REZİLLİK ÖTESİ BİŞEY diyebilirim. Öte yandan kafama takılan bir konu var.

Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Aveon, görüşmeleri bir ana bilgisayar üzerinden geçerek değil, görüşen iki kişinin bilgisayarları arasında gerçekleştiriyor.

Anlamadım şimdi bu sistem nasıl olabiliyor? Bizde programlama biliyoruz az çok ama rauter arkası pclerde internet cafelerde nasıl kullanılacak bu yazılım? Yani iki tane ayrı kişi biri ben biri ahmet varsayalım. ikimizde ayrı internet cafelerdeyiz. ikimizde rauter arkasındayız. Birbirimize bağlanamayız ki. Aracı server olmadan bu imkansız nasıl mümkün olabiliyor bu??? :S 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Her aveon programının kendıne gore tanımlayıcı bı ID sı vardır...
    Atıyorum: senın ID'n 12 olsun benımkı de 19... Ben sana bır mesaj gonderdıgımde servera "19 numaranın 12 numaraya mesajı var" seklıne bı cumle servera gonderılır bunun sonucunda da 12 bu mesajı almak ıstıyorsa ( offline degilse yada 19 ID sı engellı degılse 19 numaralı bılgısayara baglanır )

2 tane degısken IP sorununu da kendıne sabit IP ler atayarak cozebılır dıye dusunuyorum ?
    Yada router ın ayarlarını kendımız yapmak zorunda olabılırız... Yada belkı router var mı dıye .inf lerı kontrol edıp router varsa inf den okuyup servera gonderır ve madem adamlar gece gunduz calısıyor adamlar her router ıcın ayarları nasıl degıstırecegını de kodlar...

Falan... Falan... Boyle dusununce harbı yatmadı kafama...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekinalp
    ekinalp's avatar
    Erkek

Emek harcayıp ortaya birşeyler çıkarabilmek için uğraşmışlar takdir etmek gerekli.Ancak şu anda kullandığımız en alt seviye yazılımlara bakıldığında aveon'un ne derece yararlı ve kullanılabilir olacağı düşündürücüdür.Belki ileride daha da geliştirecekler fakat o zaman bizim kullandığımız programlarda gelişmiş olacak , haliyle farkı kapatamayacaklar.MSN ve MSN Klonu programları çöpe attıracak bir yazılım görmek isterdik ama bunu tam manasıyla başaramışlar ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    Çok güze bence arkadaşlar deneyeceğim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    iyi yinede yazmıslar ya o da yeter ama kesin güvenlik diye bisi zaten yokki

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

Her aveon programının kendıne gore tanımlayıcı bı ID sı vardır...
    Atıyorum: senın ID'n 12 olsun benımkı de 19... Ben sana bır mesaj gonderdıgımde servera "19 numaranın 12 numaraya mesajı var" seklıne bı cumle servera gonderılır bunun sonucunda da 12 bu mesajı almak ıstıyorsa ( offline degilse yada 19 ID sı engellı degılse 19 numaralı bılgısayara baglanır )

2 tane degısken IP sorununu da kendıne sabit IP ler atayarak cozebılır dıye dusunuyorum ?
    Yada router ın ayarlarını kendımız yapmak zorunda olabılırız... Yada belkı router var mı dıye .inf lerı kontrol edıp router varsa inf den okuyup servera gonderır ve madem adamlar gece gunduz calısıyor adamlar her router ıcın ayarları nasıl degıstırecegını de kodlar...

Falan... Falan... Boyle dusununce harbı yatmadı kafama...

-----------------------------

Baba dediğin gibi olursa gene arada server bağlantısı olmuş oluyor. Yani birbirlerine DİREK zittin sene bağlanamazlar bence.

Toplam Hit: 16760 Toplam Mesaj: 27