Avfoni Hk.
-
Arkadaşlar av malzemeleri felan satan bu avfoni sitesinden daha önce ürün alan mutlaka vardır.Nasıl bir site sizce güvenilir mi ?
Havalı tüfek alacağım n11 ve sanalpazardan 260-270 lira olan tüfek orada 200 lira.
20-30 lira fark etse sorun değil 60-70 lira fark ediyor.Sorun olmasın ?
-
RimPalace bunu yazdı
Arkadaşlar av malzemeleri felan satan bu avfoni sitesinden daha önce ürün alan mutlaka vardır.Nasıl bir site sizce güvenilir mi ?
Havalı tüfek alacağım n11 ve sanalpazardan 260-270 lira olan tüfek orada 200 lira.
20-30 lira fark etse sorun değil 60-70 lira fark ediyor.Sorun olmasın ?
Ben böyle durumlarda az biraz daha dişimi sıkıyorum güvenilir siteden alıyorum. Kafam rahat, alım sonrası hizmet iyi. Acelem var en geç yarına sipariş vermem gerekiyor diyosan dene şansını :D
Ama acelem yok yahu ha bügun ha yarın dersen bence bekle :D
-
Hocam aslında çok acelem yok ama ürünler aynıysa neden 60 lira fazla vereyim diyorum ben :)
-
geçen hafta balık için kamış aldım gayet güzel çalışıyorlar ve telefonda baya ilgiliydiler.
-
Hangi modeli alıcaksın?
260 liraya anca havanı alırsın .)
Aksu Av. Hatsan yetkili satıcısı 400-500 den aşağı havalı tüfekler hiçbir işini görmez
Yaylı alıcaksan hiç heves etme iştahını kursağında bırakabilir madem başlıcan vortexle başla pistonlu modellere bak zaten onlarda o fiyata bulunmaz
Tayga tarafından 07/Mar/16 23:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Aytekinet bunu yazdı
geçen hafta balık için kamış aldım gayet güzel çalışıyorlar ve telefonda baya ilgiliydiler.
teşekkürler hocam aradığım cevabı aldım
-
avfoni dükkanı bizim burada ankarada sıkıntı çıkacağğını zannetmiyorum arkadaşım sürekli airsoft silahı alıyordu ordan.
-
whopper bunu yazdı
avfoni dükkanı bizim burada ankarada sıkıntı çıkacağğını zannetmiyorum arkadaşım sürekli airsoft silahı alıyordu ordan.
teşekkür ederim 60-70 lira boşa para vermekten kurtuldum :D
-
Aytekinet bunu yazdı
nasıl bir kamış aldın hocam
-
Ankarada stoklar çabuk tükeniyor,bir türlü alamadım :Dilgileniyorlar sorun olmaz.
-
siteleri gayet profesyonel duruyor hocam.
ben olsam alırdım, sorun çıkacağını sanmıyorum.