Aviram Kafayı Yedi
-
Pc'mde Avira yüklü aylardır sorunsuz kullanıyordum son bir haftadır şemsiyesini kapadı system tray deki yerinde
üstüne gelince iconun guard açık firewall açık web ve mail guard kapalı ayarlara girip bakınca hepsi açık gözüküyor lisansla alakası yok daha 2 ayım var napmam lazım şimdiden önerilerinizi bekliyorum
sürüm: avira premium security suite
-
avira free personal a.v. kullanıyorum. arada sırada şemsiyesini kapatıyor. fakat çalışmaya devam ediyor. çok üstün bir antivirüs olmamasına rağmen iyidir genede.
A.V.'yi tamamen devre dişi bırakıp yeniden aktif et. şemsiyesini acacaktir.
-
Onu sevip okşamalısın
okşa ki şemsiye kalksın
şakası bi yana herhangi biri kapalı olunca şemsiye kapanır
sende mail guard kapalı olduğundan öyle görünüyor ama diğer bölümler çalışıyor merak etme
free kullanmayın
-
Çözüm olabilir mi bilmiyorum.
Bilgisayarım sağ tık Yönet'e tıkla. Hizmetler ve Uygulamara tıkla; sağ tarafta Hizmetler bölümüne iki kez tıkla.
Açılan yerde Avira Antivir Scheduler var. Durumu Başladı ve Başlangıç türü de otomatik olmalı.
Düzeltmek için Sağ tık / Özellikler / Başlangıç Türü / Otomatik seç.Bende update sorunu vardı, başka bi forumda canx nickli arkadas bu yolu gosterip duzeltmiştim. Belki işine yarar.
-
hoca trojanmı yedin naptın aq anti avira var avirarı bypass ediyor :/
-
scheduler de problem yokta web guard ve mail guard için aynı durum geçerli deil
aviranin hepsi başladı ve otomatik olmasına ragmen bu ikisi deil
düzeltmek için eylem yaptıgımdada
windows local computer üzerindeki avira antivir webguard hizmetini başlatamadı daha çok bilgi için sistem olay günlüğünü inceleyin bu bir microsoft hizmeti deilse hizmet satıcısını arayıp bu hizmete özel hata kodunu bildirin 1.
die bir hata çıkıo
-
aynısı bende de olmuştu
neleri denediğimi hatırlamamakla birlikte sanırım kaldırıp tekrar kurunca problem kesilmişti
her ihtimale karşı tekrar kurma işlemleri boyunca interneti kesmiş ve sonrasında tarama yapmıştım
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam niye free kullanmayalım :/ opera + free avira ile sağlıklı ve huzurluyum
-
avira premium securyti suite hala key dağıtıomu dağıtıorsa link atarmısınız
bide saglam firewall önerileriniz nelerdir linkle verirseniz daha mutlu olurum
bide başkasının wirelesstayım rapid olmazsa daha süper olur ama olursada np
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------hocam niye free kullanmayalım :/ opera + free avira ile sağlıklı ve huzurluyum
-----------------------------hocam free kullanıp "trojan girdi avira bulamadı" ve benzeri şekillerde sızlananları çok gördüm
o sebeple önermiyorum
bir de premium varsa adamların bi bildikleri vardır diyor insan
gerçi premiumun farkının daha çok teknik destek olduğunu düşünmek de olası
https://license.avira.com/en/promotion-t0q1aatr05zwftftgnqr
firewall olarak comodo öneriyorum
şimdilerle yanında zorla antivirüs de vermeye çalışıyorlar
firewallı gerçekten çok iyi
-