Avrupa"Lının Gözüyle Türkiye ( Karikatür )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hala üstlerinde şanlı Osmanlı'nın izlenimi kalmış.Çizilen insan karikatürlerine bakarsak.Çok tırsıyorlar çok.Tırssınlar iyidir.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Tekrar söylüorm Osmanlı Devleti yıkıldı yerin sömürge bir Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tekrar söylüorm Osmanlı Devleti yıkıldı yerin sömürge bir Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.

:) alkolmu aldin diyecegim ama sanirim oruc basina vurdu.

Gazi Mustafa Kemal Ataturk kurtulus savasini somurge devleti olmak icin mi baslatti ?

bu cumleyi neye istinaden yazdigini merak ediyorum dogrusu

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:

zihniyetsiz 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Toma2Gm bunu yazdı:
    makara ya =))) son resimde koptum

neyine koptun hoca anlamadım ?

temizligi bizden ögrenen adamların bu sekilde dalga gecmesi seni cok mu mutlu etti ? 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:

:) alkolmu aldin diyecegim ama sanirim oruc basina vurdu.

Gazi Mustafa Kemal Ataturk kurtulus savasini somurge devleti olmak icin mi baslatti ?

bu cumleyi neye istinaden yazdigini merak ediyorum dogrusu

Abi sanırım şuan içinde bulunduğumuz dönemi söylüyor arkadaş...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Osmanlıyı fatih,kanuni devrinden ibaret sanıp Türkiye Cumhuriyeti ile kıyaslayıp,bugun ki Türkiyeyi eleştirmek ucuz,basit ve bilgiden yoksun bir saçmalamadır.Osmanlının son yüzyılına bakıcaksınız.Heleki son elli yıl resmen avrupanın şamar oğlanı olmuş,höt dedimi göt diyen bir durumdaydı.Alınan borçlar,kaybedilen topraklar,kaybedilen savaşlar rüşvetin ve şerefsizliğin tüm pisliği ile bataklık haline getirdiği yıkık bir harabe gibiydi.İngilizler İstanbul'a girdiklerinde,padişahın odasının baktığı pencere altında atış talimleri yapılıp,sıradan bir ingiliz yüzbaşısı dahi atınının üzerinde sallamadan padişahın yanından geçip gittiği bir haldeydi.Bu olaylar kayıtlı bilgidir.Bugünkü cumhuriyet o,aşağlamalara karşı doğmuş ve muzaffer olmuş bir hareketin soncudur.

Bu zırvalamalar sebebi,yobaz tarafın "Osmanlıyı sömüremeyen ingilizler Türklere yeni bir devlet vaad edip uzun vadede sömürmek için lozanda masaya oturdu" ve arkasında tepki gelince şu cevap vardır "Ama Atatürk'ün izni olmadan lozanda ingilizlerin alehinde bir çok karar alınmış altında ismet inönünün imzası varmış" İnanın bunu yobaz kesimden muhabbet esnasında çok duydum.Sürekli söylenen bir cümle bu.Aslı astarı akla mantığa uygun hiçbir  yanı yok işte zırvalama.Osmanlıyı çok özleyen 1800'lerin sonuna gitsin.Padişahın sıradan bir subay tarafından bile siklenmediği,kırım savaşından sonra alınan borçların kol gibi olduğu yıllara hadi koçum.Unutmadan,o borç cumhuriyet rejimi tarafından ödenmiştir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    ulan resmen taşak geçiyo herifler bizimle, gelmiş geçmiş bütün iktidarlarda avrupa diye kıçını yırtıyor bu ne rezilliktir arkadaşım ? yap madem refarandum, sor halkına girmek istiyormusun , istemiyormusun - bitsin bu saçmalık artık

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:

xz bunu yazdı:
    ulan resmen taşak geçiyo herifler bizimle, gelmiş geçmiş bütün iktidarlarda avrupa diye kıçını yırtıyor bu ne rezilliktir arkadaşım ? yap madem refarandum, sor halkına girmek istiyormusun , istemiyormusun - bitsin bu saçmalık artık

bu karikatürlerden daha komikti :D

nesi komik , kıç yalamak istememek mi ?

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:

referandum istemen ...

AB girmek , aday olmak ya da adaylıktan çekilmek. Ülkenin yapısını ilgilendiren hayati bir sorun değil mi, raskaza AB üyesi olmamız bağımsızlığın (gerçi hangi bağımsızlığın ) kısmen AB 'ne devredilmesi anlamına gelmeyecek mi ? AB' ne adaylığını koymak bile bir ülke için bir yol değişkliği gelecek yüzyıllarını ilgilendirecek bir karar değil mi, ya da aynı şekilde AB üyeliğinden çekilmek sırtını batı ittifakına dönmek anlamı da taşımayacak mı?  Milletin geleceğini , yaşamını ve istikbalini bu kadar ciddi ölçüde ilgilendiren bir konuda , milletin kendisine söz hakkı tanınması bence yapılması gereken birşey, aynı şekilde AB de kendi içinde Türkiye için benzer bir referandum yapmalı - ancak ülkelerin teker teker görüşleri değil bir bütün olmayı çok önceden kabul ettikleri için tüm AB nüfusunun yanıtını almak daha hakça olacaktır - Türkiye nin AB ile birleşmesini düşünmek her iki taraf içinde çok ciddi bir karardır , her iki tarafında önündeki yüzyılları birbirine bağlayacaktır. Örneğin Türkiye artık ne islam ülkesi olarak anılacak , ne Türk cumhuriyetlerinin yanında yer alabilecektir. Türkiye basit kararlarını bile AB parlemantosundan onay alarak uygulayabilecektir. Yunanistan , bulgaristan gibi ülkelerle devam eden çatışmalar Türkiye ya da yunanistanın iradesi kararı ile değil AB parlemanto kararı ile çözülecektir(!) buna kıbrıs ta dahildir. Nereye fındık ekeceğinden, milli (!) eğitim müfredatında nelerin öğretileceğine kadar herşey AB "bütününün" iradesi sonucu şekillenecek. Tabi Türk vatandaşlarının bazı kazanımları da olacağı söyleniyor. Burada AB vatandaşları aleyhine bazı durumlar da olabilecek ...

Hatay ilinin Türkiye ye bağlanması için bile referandum yapılmış iken, bir anayasa değişikliği bile referanduma - hatta asker tarafından - götürülebiliyor iken AB üyeliği ile ilgili kararların, AB ye girip girmemek konusunun  Türk milletine hiç sorulmaması sence acaip değil mi ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 6648 Toplam Mesaj: 33