Avrupaya Coin Gönderip Çekme
-
selamlar
ispanyada bir arkadaşım var. maaşını tr den alıyor. ispanyaya çekerken her ay wise dan çekiyormuş ve bir sürü komisyon ödüyomuş.
ucuz bir coinle binance dan nasıl yapabilir bunu? binance a baktım ama arayüzden bi yarrak anlamadım.
banka hesabına çekme olayı yok mu binance da ?
-
Binance TR uygulamasını indirmen gerek. O daha basit. Coin işlerinden anlamayanlar için lite versiyon gibi düşün.
-
Parayı havale/eft ile Binance Tr uygulamasına yüklesin. Oradan usdt alıp ücretsiz olarak binance global hesabına aktarsın. Orada usdt yi eur a çevirip İspanyada kullandığı kredi kartına yada banka kartına çeksin.
-
qoqo bunu yazdı
Parayı havale/eft ile Binance Tr uygulamasına yüklesin. Oradan usdt alıp ücretsiz olarak binance global hesabına aktarsın. Orada usdt yi eur a çevirip İspanyada kullandığı kredi kartına yada banka kartına çeksin.
xd baba binance da nasıl eur a çevirip banka hesabına çekiyoruz parayı ? nerden yapıyoruz ?
-
Binance globalde usdt/eur paritesi var. Convert seçeneği olan yerde usdt/eur paritesini bulup orada bozduracak.
qoqo tarafından 06/Nis/22 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
TL'yi Binance TR'ye aktarınca USDT alacaksın yani Tether. Tether dolara endeksli bir coin. 1 tether 1 dolar.
-
mkyb bunu yazdı
TL'yi Binance TR'ye aktarınca USDT alacaksın yani Tether. Tether dolara endeksli bir coin. 1 tether 1 dolar.
abi tamam aktardım aldım usdt yi :D elimde coin var coin almada sorunum yok.
şimdi ispanya da barselona kaymakamlığı önünde duran arkadaş var. bu arkadaşın binance hesabında 500 eur değerinde usdt var. bu adam bu parayı ordaki atm den çekmek istiyor. nası atacak ispanyadaki hesabına :D
-
müminler adam diyoki kısaca elde eur var binancede duruyor bunu nasıl çekecek? hangi bankaya aktaracak ? yada bankaya direk aktarım varmı ? binance tr gibi binance es varmı acaba ?
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
abi tamam aktardım aldım usdt yi :D elimde coin var coin almada sorunum yok.
şimdi ispanya da barselona kaymakamlığı önünde duran arkadaş var. bu arkadaşın binance hesabında 500 eur değerinde usdt var. bu adam bu parayı ordaki atm den çekmek istiyor. nası atacak ispanyadaki hesabına :D
Binance hesabı arkadaşın kendi adına mı?
withdraw dicek eur olarak ibana yollucak hacım. Türkiye'de hesabın ve göndereceğin ibanın aynı tcye kayıtlı olması gerekiyor. Orda öyle mi bilmiyorum. Bi iban girip denesin
edit:
https://www.youtube.com/watch?v=F8YqYRqIQA4&ab_channel=Entelturk
bilalin bile bu videodan öğrendiği söyleniyor. anlatım o biçim
joe_black tarafından 06/Nis/22 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Binance tr sadece türk bankalarına yolluyor ve türk kimliğinle üye olman gerekiyor. Şimdi anladığım kadarıyla adam ispanya kimlikli değil. Binance global da direkt herhangi bir ülkenin banka hesabına para yollamıyor bu işi nasıl çözecekler. Binance tr diyip durmayın ben burdan kafayı yedim😂
Binance tr mantığının birebir İspanyol versiyonu olmalı artı olarak da ispanyol kimliği ile kayıt olma zorunluluğu olmamalı
yustang tarafından 06/Nis/22 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
TEB hesabı varsa hiç coinle falan uğraşmasın hocam. TEBin ispanyada Deutche Bank ile anlaşması var direkt euro hesabından komisyonsuz günlük 6000TL ye kadar çekim yapabiliyor. Limiti değiştirebiliyor musun tam emin değilim ama iş görür yine de.
Binanceda da Cüzdan->Spot Cüzdan 'a girip sağ üstten Çekme kısmına gelince euro seçeneğinde önerilen 2 yöntem var, birisi banka hesabı diğeri banka kartı (visa) bir de advcash var. Banka transferinde ek bir şeyler istiyorlar o yüzden hiç yapmadım ben ama advcash ile işimi çözmüştüm ben.
Miktar yüksek olunca advcash daha mantıklı oluyor ama son çare olarak düşünsün, 500€ için gerek yok. Banka kartı visa ise kartına çeksin kurtulsun.