Avşa Adası Hakkında
-
bu yaz sezonu bu adada arkadaşlarımla iş yapmayı düşünüyoruz para kazanmak için.
bu adaya istanbullular çok gidermiş ve severlermiş diye duydum.
adaya sanırım ulaşım gemiyle sağlanıyormuş.
ne gibi faaliyet gösteren bi iş yapılabilir?
bu adada iş potansiyeli var mı?
umduğumuzu bulabilir miyiz?
daha önceden gidenler varsa ada hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
2 sene üst üste gittim avşaya. Tatil için gayet güzel bi mekandır hemde yakın, vapurla 6 saat, deniz otobüsüyle 3 saatte gidiliyor.
iş potansiyeli hakkında ise yazın aşırı derecede istanbuldan gelen oluyor, hizmet sektöründe iş bulabilirsiniz diye umuyorum.
-
avşa çok popüler bir yerdir.İstanbulda bodrumdan sonra adı en çok geçen yer.çay bahçeleri varsa foto işi süper yapılır.Anında çıktıyla 50 krşluk maliyeti olan resmi 4-5 liradan satarsın.istersen 2 den satıp sürümden kzanırsın sanan kalmış
-
avşa iyidir hoştur insanda güzel anılar bırakır...
-
Bi çok bar cafe var ,garsonluk -barmenlik olabilir, arkadaslarla her yaz gidiyoruz ,Tanz diye bir kale bar var orda potansiyel iş çok ,mutlaka uğra derim.
onun haricinde geceleri yine eglence mekanlarının önünde Değişik fast food türü şeyler satmayı deneyebilirsin,
orda kumpir işi çok güzeldi bide biz yemeden ayrılmazdık teyyy,kriz var bu yaz ne olur bilmiyom :)
-
sahilde bira sat
şemsiye kirala
soğuk su satabilirsin
kafelerde çalışabilirsin
-
bir kere gittim güzel yerdir.
-
orda çalışıcana edirne - erikliye gel
bissürü almancı istbllu var iyi bahşiş bırakıyolar
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
avşa iyidir hoştur insanda güzel anılar bırakır...
-----------------------------dayı senden güzel anılar bırakmıs galiba hea :D
-
avşa dedin tanz aklıma geldi hayran kalmıstım oraya be hacı :) club olarak böyle muhtesem yer görmedim ben... ne sıkışık ne öyle ahım şahım fiyat uçuklugu var... aah ah :)
neyse konunu dagıtmayalım geçen yaz gittim bende güzel yer.. siz ne tür iş arıyosunuz sermaye varmı? yoksa böyle garsonluk su satma işleri falan mı?
-