AXA Oyak Sigorta Ücreti Geri Alma (Yardım)
-
DD Mortgage'den 125.000 TL kredi çektik, kredi için ferdi kazanç sigortası adı altında 1400 tl, konut sigortası için de 400tl para verdik, ancak sözleşmede müşteri sigorta yapmak zorunda değildir yazıyor ama krediyi çekmek için şart koştular şimdi ben bu parayı geri almak için ne yapmalıyım sigortacı müridler varsa yardımlarını esirgemesinler.
not: sigortalar axa oyaktan
-
sigorta firmasının sözleşmesine bak cayma hakkı olabilir trafik sigortasında iade ediliyor ama başka sigortaları bilmiyorum
-
hocam yine de sen bilirsin ama bence lazım o sigorta. kazası var belası var allah korusun. borç bırakmazsın arkanda.
-
LasTMohicaN bunu yazdı
hocam yine de sen bilirsin ama bence lazım o sigorta. kazası var belası var allah korusun. borç bırakmazsın arkanda.
Hocam evi ipotek ettiler, alacağımız kredi annemin üstüne emekliliğini haketmiş vefatı halinde emekli ikramiyesi borcun yarısını kapatıyor e biz de eşşek değiliz öderiz kalan kısmını ki 250.000tllik eve ipotek koydular babam kefil oldu yani tamamen fuzuli bir masraf
-
Asker bunu yazdı
sigorta firmasının sözleşmesine bak cayma hakkı olabilir trafik sigortasında iade ediliyor ama başka sigortaları bilmiyorum
Sözleşmede cayma hakkıyla ilgili bir madde yok, işin garibi sözleşmede imzamız da yok, yani yarın gidip bizden habersiz yapmışlar diyeceğim neticede imzam yok, ayrıca ddm sözleşmesinde müşteri dask haricinde sigorta yapmak zorunda değildir yazıyor. Axa sigortanın sitesinde ise 3 yıldan önce cayarsanız paranız yanar diyor, C1 maddesi demişler, yarın kovalayacağım bakalım benim gibi zorla sigorta yaptırılan başka insanlara da yol göstermiş olurum
-
hazine müsteşarlığına şikayet edeceksin. 9000 tl cezası var. kimse zorla sigorta yapamaz. istediğin yerde yaptırabilirsin .
-
zigana bunu yazdı
hazine müsteşarlığına şikayet edeceksin. 9000 tl cezası var. kimse zorla sigorta yapamaz. istediğin yerde yaptırabilirsin .
şikayet de edeceğim dilekçe mi yazılmalı nasıl yaparım, imzasız sigorta poliçesinin ve ddm sözleşmesinin fotokopilerini ek'e koyup mu yollasam imzasız izinsiz yaptıkları ortaya çıksın
-
glaurung bunu yazdı
DD Mortgage'den 125.000 TL kredi çektik, kredi için ferdi kazanç sigortası adı altında 1400 tl, konut sigortası için de 400tl para verdik, ancak sözleşmede müşteri sigorta yapmak zorunda değildir yazıyor ama krediyi çekmek için şart koştular şimdi ben bu parayı geri almak için ne yapmalıyım sigortacı müridler varsa yardımlarını esirgemesinler.
sigorta poliçesinin bir suretine veya bilgilendirme formuna imza attınmı?
Sigortaların ücretlerini krediyemi dahil etti? kartdanmı çektin?
ayrıca neymiş o ferdi kaza amk ben burda 30 liraya müşteri bulamıyom 1400 tl yuh amk :) hayat olmasın o
Asker bunu yazdısigorta firmasının sözleşmesine bak cayma hakkı olabilir trafik sigortasında iade ediliyor ama başka sigortaları bilmiyorum
Trafik sigortasını yaptır parasını ver sonra git acenteye iptal ediyorum de o acente o poliçeyi iptal etsin eşek gibi anırırım amk :DHangi durumda trafik poliçesi iptal edilebilir
yürükte olan poliçesinin bitiş günü gelmeden yaptırılan poliçeler
çekme, noter satışı, ölüm, pert durumundan dolayı durumlarda
Tramer sisteminde 2 sigorta şirketinde poliçesi görünenler
Bunun dışında aga ben yaptırdım iptal et desen iptal edemez
DJ_Alper tarafından 20/Şub/13 08:47 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıglaurung bunu yazdı
ayrıca neymiş o ferdi kaza amk ben burda 30 liraya müşteri bulamıyom 1400 tl yuh amk :) hayat olmasın o
Asker bunu yazdısigorta firmasının sözleşmesine bak cayma hakkı olabilir trafik sigortasında iade ediliyor ama başka sigortaları bilmiyorum
Trafik sigortasını yaptır parasını ver sonra git acenteye iptal ediyorum de o acente o poliçeyi iptal etsin eşek gibi anırırım amk :DHangi durumda trafik poliçesi iptal edilebilir
Kredinin içersinden çekti parayı, herhangi bir imza yok, dask için telefonla aradı onay istedi hoş onay vermeden mesaj geldi dask için ama bişi demiyorum o kanunda var, onun dışında benden alınan 2.000tl'yi onayladığıma dair hiçbir belge yok, hayat sigortasını 4000e yapıyorlar heralde krediye göre anlamadım ben de
-
glaurung bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Kredinin içersinden çekti parayı, herhangi bir imza yok, dask için telefonla aradı onay istedi hoş onay vermeden mesaj geldi dask için ama bişi demiyorum o kanunda var, onun dışında benden alınan 2.000tl'yi onayladığıma dair hiçbir belge yok, hayat sigortasını 4000e yapıyorlar heralde krediye göre anlamadım ben de
yukleniyor.... düşüneyim biraz
-
sana poliçe verdilermi