Axe Hair Gel
-
arkadaşlar aşağıdaki saç jölesi mi , wax mı ne işte onu arıyorum. ebay a baktım, hepsiburada ya baktım yok. internetten almak istiyorum. nereden bulunur biliyormusunuz ?
http://www.theaxeeffect.com/#/axe-products/spikey-hair-putty
-
bim de axe parfümleri görmüştüm :| bundan var mı bilmiyom.
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------bim de axe parfümleri görmüştüm :| bundan var mı bilmiyom.
-----------------------------hocam sadece deodorant ları satılıyor. marketlerde çok aradım, yok bunlardan. deodorantları da çok güzel oluyor. tavsiye ederim
-
Carrefourda var deodaran jole ve sampuan hepsi var
-
axe ın kokusu güzel de herkes kullanıyo yahu...nereye gitsem 3-5 axe kokulu biri...
-
traş sonrası bişeyini buldum ben de ama bu ürünü göremedim
-
madem axe ile ilgili bir konu acılmıs, yeri gelmişken ben de sorayım izninle hocam.
ilk cıktıgında axe apollo isminde bi deodoranı vardı. Çok severdim onu sonradan kaldırdılar mı ne yaptılar hiç bir yerde göremedim.
Gören bilen var mıdır?
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------madem axe ile ilgili bir konu acılmıs, yeri gelmişken ben de sorayım izninle hocam.
ilk cıktıgında axe apollo isminde bi deodoranı vardı. Çok severdim onu sonradan kaldırdılar mı ne yaptılar hiç bir yerde göremedim.
Gören bilen var mıdır?
-----------------------------satılmıyor sanırsam hocam.
vice ve africa kullanıyorum. çok güzel kokuyor. birde mavi bir tane vardı, sperm e benziyodu kapak resmi. onun kokusu da çok güzeldi :D
-
carrefourda var dün gördüm kardşeimde acrreforuda çalışıyor
-
teşekkür ediyorum arkadaşlar. bakıcam carrefoura
-
gratis te de var