folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Ay Işığı Ve Orman Havası (3D Wallpaper)

Ay Işığı Ve Orman Havası (3D Wallpaper)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar, Buaralar animasyon projem icin kendimi kirsal alanalr modellemeye vardim :) Orman, dag, tas, cayir, cimen :D yaptigim bir wallpaper i paylasmak istiyorum, yorum ve önerilerinizi eksik etmeyiniz ;)

Shaban%20Interactive%20Pro.

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bi su bozuo başka güzel ,) ellerine sağlık

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pi0T13
    Pi0T13's avatar
    Erkek

hocam sudaki yansımalar abartı olmuş, yansımanın tonunu mavi tabanlı yaparsan daha güzel olur tahminimce ve tam olarak yapmak istediğin vakit öylen mi sabah mı öğrenelim.. çünkü ortamda ışık eksiği var.. Son halini merakle bekliyorum..

.... Hamdım, Piştim, Yandım ....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o agacta elmalar olsa cok daha hos olurdu. birde o 3d kutusunu niye suya attin, temiz kalmali hayallerimizdeki gibi 

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

o agacta elmalar olsa cok daha hos olurdu. birde o 3d kutusunu niye suya attin, temiz kalmali hayallerimizdeki gibi 

hocam kutuyu suya atmamin nedeni animasyonumla baglantili bir sahne olmasi :D henuz bitmedi ama bittig kadarini buradan izleyebilirsin ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uoBfoJqhfdI

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Pi0T13 bunu yazdı:

hocam sudaki yansımalar abartı olmuş, yansımanın tonunu mavi tabanlı yaparsan daha güzel olur tahminimce ve tam olarak yapmak istediğin vakit öylen mi sabah mı öğrenelim.. çünkü ortamda ışık eksiği var.. Son halini merakle bekliyorum..

hocam gercekcilik vermeye calismadim sadece renklerle oynamak istedim biraz. isik ay isigi. isikta bir eksiklik yok isigi nereye koyduysam oradan vuruyor :D  son halini bitirince ekliycem hocam ;)

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gök yüzünü de mi yeşile boyadın : ))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı:

Gök yüzünü de mi yeşile boyadın : ))

;) evet hocam ;) yesil yaptim ;) tekrar soyliim :) maksak gercekci olmasi degil :D

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pi0T13
    Pi0T13's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

Pi0T13 bunu yazdı:

hocam gercekcilik vermeye calismadim sadece renklerle oynamak istedim biraz. isik ay isigi. isikta bir eksiklik yok isigi nereye koyduysam oradan vuruyor :D  son halini bitirince ekliycem hocam ;)

ben inan gece görüntüsü olduğunu anlamadım bile hocam :) ondan eğer gündüzse ışığın eksik diycekdim.. Ama madem gece dedin ozaman ışık kaynağını hafif daha uzaklaştırman taraftarıyım ve daha çok lacivert e yaklaştır ortam rengini :)

çünkü böyle bir aydınlığı gece oluşturman için dolunaya yakın bir hava var demektir, gök yüzü bir noktayı aydınlatıyor diğer yerlerde belli belirsiz bir loşluk olursa çok daha güzel bir gece görüntüsü oluşur fikrindeyim.. :) nacizane fikrimdir.. Çalışmanı merakla Beklemekteyim

.... Hamdım, Piştim, Yandım ....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Pi0T13 bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

Pi0T13 bunu yazdı:

ben inan gece görüntüsü olduğunu anlamadım bile hocam :) ondan eğer gündüzse ışığın eksik diycekdim.. Ama madem gece dedin ozaman ışık kaynağını hafif daha uzaklaştırman taraftarıyım ve daha çok lacivert e yaklaştır ortam rengini :)

çünkü böyle bir aydınlığı gece oluşturman için dolunaya yakın bir hava var demektir, gök yüzü bir noktayı aydınlatıyor diğer yerlerde belli belirsiz bir loşluk olursa çok daha güzel bir gece görüntüsü oluşur fikrindeyim.. :) nacizane fikrimdir.. Çalışmanı merakla Beklemekteyim

eyvallah hocam ;) fikrini dikakte alicam ;)

Shaban Interactive Pro.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    ormanın arkasında greenbox var

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 4302 Toplam Mesaj: 26