Ay Işığı Ve Orman Havası (3D Wallpaper)
-
Merhaba arkadaslar, Buaralar animasyon projem icin kendimi kirsal alanalr modellemeye vardim :) Orman, dag, tas, cayir, cimen :D yaptigim bir wallpaper i paylasmak istiyorum, yorum ve önerilerinizi eksik etmeyiniz ;)
-
bi su bozuo başka güzel ,) ellerine sağlık
-
hocam sudaki yansımalar abartı olmuş, yansımanın tonunu mavi tabanlı yaparsan daha güzel olur tahminimce ve tam olarak yapmak istediğin vakit öylen mi sabah mı öğrenelim.. çünkü ortamda ışık eksiği var.. Son halini merakle bekliyorum..
-
o agacta elmalar olsa cok daha hos olurdu. birde o 3d kutusunu niye suya attin, temiz kalmali hayallerimizdeki gibi
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------o agacta elmalar olsa cok daha hos olurdu. birde o 3d kutusunu niye suya attin, temiz kalmali hayallerimizdeki gibi
-----------------------------hocam kutuyu suya atmamin nedeni animasyonumla baglantili bir sahne olmasi :D henuz bitmedi ama bittig kadarini buradan izleyebilirsin ;)
http://www.youtube.com/watch?v=uoBfoJqhfdI
-
Pi0T13 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sudaki yansımalar abartı olmuş, yansımanın tonunu mavi tabanlı yaparsan daha güzel olur tahminimce ve tam olarak yapmak istediğin vakit öylen mi sabah mı öğrenelim.. çünkü ortamda ışık eksiği var.. Son halini merakle bekliyorum..
hocam gercekcilik vermeye calismadim sadece renklerle oynamak istedim biraz. isik ay isigi. isikta bir eksiklik yok isigi nereye koyduysam oradan vuruyor :D son halini bitirince ekliycem hocam ;) -
Gök yüzünü de mi yeşile boyadın : ))
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Gök yüzünü de mi yeşile boyadın : ))
;) evet hocam ;) yesil yaptim ;) tekrar soyliim :) maksak gercekci olmasi degil :D -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Pi0T13 bunu yazdı:
hocam gercekcilik vermeye calismadim sadece renklerle oynamak istedim biraz. isik ay isigi. isikta bir eksiklik yok isigi nereye koyduysam oradan vuruyor :D son halini bitirince ekliycem hocam ;)
-----------------------------ben inan gece görüntüsü olduğunu anlamadım bile hocam :) ondan eğer gündüzse ışığın eksik diycekdim.. Ama madem gece dedin ozaman ışık kaynağını hafif daha uzaklaştırman taraftarıyım ve daha çok lacivert e yaklaştır ortam rengini :)
çünkü böyle bir aydınlığı gece oluşturman için dolunaya yakın bir hava var demektir, gök yüzü bir noktayı aydınlatıyor diğer yerlerde belli belirsiz bir loşluk olursa çok daha güzel bir gece görüntüsü oluşur fikrindeyim.. :) nacizane fikrimdir.. Çalışmanı merakla Beklemekteyim
-
Pi0T13 bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
Pi0T13 bunu yazdı:
hocam gercekcilik vermeye calismadim sadece renklerle oynamak istedim biraz. isik ay isigi. isikta bir eksiklik yok isigi nereye koyduysam oradan vuruyor :D son halini bitirince ekliycem hocam ;)
-----------------------------ben inan gece görüntüsü olduğunu anlamadım bile hocam :) ondan eğer gündüzse ışığın eksik diycekdim.. Ama madem gece dedin ozaman ışık kaynağını hafif daha uzaklaştırman taraftarıyım ve daha çok lacivert e yaklaştır ortam rengini :)
çünkü böyle bir aydınlığı gece oluşturman için dolunaya yakın bir hava var demektir, gök yüzü bir noktayı aydınlatıyor diğer yerlerde belli belirsiz bir loşluk olursa çok daha güzel bir gece görüntüsü oluşur fikrindeyim.. :) nacizane fikrimdir.. Çalışmanı merakla Beklemekteyim
eyvallah hocam ;) fikrini dikakte alicam ;) -
ormanın arkasında greenbox var