Ayakkabı Dükkanı Sitesi
-
s.a müridler bulundugum ilde bir ayakkabıcı site istiyor, istediği şu siteden adam ayakkabısını seçsin sipariş versin tarzında bişe. bana gerekli olan alışveriş sitesi scripti sanırsam , ama onlar çok uğraştırıyo insanı, basit bi şekilde bu işi halletmem lazım. nasıl birşey kullanayım fikri olan varmı.
basit bi sistem yeterli . görünüş de katılır biraz orası kolay. tavsiyeleri bekliyorum.
-
prestashop hem bedava hem php güzel temalarınıda bulursun yda sen yaparsın sade hoş bişiey..
-
hacı asp olursa daha iyi olur . ve de hem ingilizce o :(
-
ben derimki bi flash templaate bul güzelce editle . sonucta sadece ayakkabı resimleri olcak her resme sipariş ver şeklinde bi yazı çakıp köprüyü kurdunmu iyi bi sonuç çıkarabilrsin . seviyom flashı :)
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
ben derimki bi flash templaate bul güzelce editle . sonucta sadece ayakkabı resimleri olcak her resme sipariş ver şeklinde bi yazı çakıp köprüyü kurdunmu iyi bi sonuç çıkarabilrsin . seviyom flashı :)
-----------------------------+
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------asp istersen warez sitelere incele ama bu sistemin tr dosyaları mevcut http://www.presta-tr.com/index.php
-
hoca Flah istersen pm at
-
kalibre bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------asp istersen warez sitelere incele ama bu sistemin tr dosyaları mevcut http://www.presta-tr.com/index.php
-----------------------------bu çok güzel hocam. indirdim becerebilirsem bakacam bi.
-
zamazingo bunu yazdı:
hoca Flah istersen pm at
-----------------------------attım hocam.
-
presta iyi olur. hocam onu denemelisin.. :)
-
localhost da çalıştıramadım..
elimde su an site yok. somee üzerinde de kurulum yapamadım.. database olayında sorunlarla karşılaştım.