folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayakkabı Hakkında Fikir Lütfen

Ayakkabı Hakkında Fikir Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Guzel model ote yandan giysen kimse kiz ayakkabisi demez 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi kusura bakma da çok dandik bir görünüşü var bunun. İlla marka diye alıyorsan sokakta bunu görenlerin %90 ı pazardan aldığını düşünür.

Yanları lastikli bez ayakkabıların önüne sabo terlik geçirmiş gibi duruyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

beyaz olan yanları aynı renk olsaymıs ust tarafla bende alırdım ama bu hali ile like a bullshit

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kumandis
    kumandis's avatar
    Erkek

Ayakkabının max numarası 40 zaten boşa polemiğe girmeyin :)

ÖB
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

40 kadardır lacoste beyaz ayakkabı kullandım(bez) 6 defa çamaşır mk yıkadım sadece hafif yanlar açıldı sonunda arkasını parçaladım basa basa çıkarırken attım genellikle sadedir.Ama o kadar para vermek ya da vermemek sana kalmış indirim falan bulursan al tabii.Tommy de güzeldir rahattır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Hocam buradan bak beğenirsen yardımcı olayım,

http://www.lazimsakoysepete.com/giyim-ayakkabi-canta/erkek-ayakkabi/bot-cizme-tr/

Not late for nothing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

genel anlamda lacoste'nin çok klas ayakkabıları var ama 300-400 arası fiyat çekiyorlar insanlık dışı.

numara için ise yarın bi avm'ye uğra deneyip karar ver hacı fark olacağını sanmam ama emin olmak en iyisi.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

normalde ne giyiniyorsan o tam olur hocam.Ama bu havalarda camper,dockers,yds,harley,cat,lumberjack,hotiç,greyder gibi markalara bak.

koray tarafından 16/Ara/15 17:03 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ilginiz ve fikirleriniz için çok teşekkürler.. Olaya tasarımsal ve zevk açısından baktığımızda kişiden kişiye farklılık göstermesi çok normal. Zaten şu an itibariyle harley davidson çizme kullanıyorum.. Bir kezde motosiklet için yds tercih etmiştim ama memnun kalmadım.. Kışlık bir model ama çok yoğun dışarıda kalcağımı sanmıyorum bununla.. Arabadan ofise - ofisten biryerlere falan olur ... En güzeli gidip bir avm'de denemek ...

Bayan modeli ama çok unisex geliyor bana.. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

beyaz olan yanları aynı renk olsaymıs ust tarafla bende alırdım ama bu hali ile like a bullshit

FULL siyahı var hocam bir göz at istersen :)

Toplam Hit: 2353 Toplam Mesaj: 21
ayakkabı unisex olurmu