Ayakkabı Hakkında Fikir Lütfen
-
Guzel model ote yandan giysen kimse kiz ayakkabisi demez
-
Abi kusura bakma da çok dandik bir görünüşü var bunun. İlla marka diye alıyorsan sokakta bunu görenlerin %90 ı pazardan aldığını düşünür.
Yanları lastikli bez ayakkabıların önüne sabo terlik geçirmiş gibi duruyor.
-
beyaz olan yanları aynı renk olsaymıs ust tarafla bende alırdım ama bu hali ile like a bullshit
-
Ayakkabının max numarası 40 zaten boşa polemiğe girmeyin :)
-
40 kadardır lacoste beyaz ayakkabı kullandım(bez) 6 defa çamaşır mk yıkadım sadece hafif yanlar açıldı sonunda arkasını parçaladım basa basa çıkarırken attım genellikle sadedir.Ama o kadar para vermek ya da vermemek sana kalmış indirim falan bulursan al tabii.Tommy de güzeldir rahattır.
-
Hocam buradan bak beğenirsen yardımcı olayım,
http://www.lazimsakoysepete.com/giyim-ayakkabi-canta/erkek-ayakkabi/bot-cizme-tr/
-
genel anlamda lacoste'nin çok klas ayakkabıları var ama 300-400 arası fiyat çekiyorlar insanlık dışı.
numara için ise yarın bi avm'ye uğra deneyip karar ver hacı fark olacağını sanmam ama emin olmak en iyisi.
-
normalde ne giyiniyorsan o tam olur hocam.Ama bu havalarda camper,dockers,yds,harley,cat,lumberjack,hotiç,greyder gibi markalara bak.
-
Arkadaşlar ilginiz ve fikirleriniz için çok teşekkürler.. Olaya tasarımsal ve zevk açısından baktığımızda kişiden kişiye farklılık göstermesi çok normal. Zaten şu an itibariyle harley davidson çizme kullanıyorum.. Bir kezde motosiklet için yds tercih etmiştim ama memnun kalmadım.. Kışlık bir model ama çok yoğun dışarıda kalcağımı sanmıyorum bununla.. Arabadan ofise - ofisten biryerlere falan olur ... En güzeli gidip bir avm'de denemek ...
Bayan modeli ama çok unisex geliyor bana.. :)
-
Bosluk bunu yazdı
beyaz olan yanları aynı renk olsaymıs ust tarafla bende alırdım ama bu hali ile like a bullshit
FULL siyahı var hocam bir göz at istersen :)