Ayakkabı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Bende yaz başlamadan ayakkabı arayışına girdim ve en sonunda adidas climacool boat lace aldım.

10 numara ayakkabı, altı zaten delikli, kezaa üstü de fileli. Sanki ayağımda ayakkabı yok.

Başka renginden bir tane daha almayı bile düşünüyorum. Bendeki ayakkabı lacivert.

http://forum.donanimhaber.com/m_79591020/tm.htm

Burada fotoğrafları mevcut. Ayrıca en güzel özelliklerinden birisi ise suya bassan, ayakkabının içi su dolsa bile 4-5 dk içinde kendi kendine kuruyor :)

Çok kere başıma geldi, gerçi çorap kurumadı çıkardım da, ayakkabı kuruyor ama :)

Şiddetle tavsiye ederim hacı. Çokta güzel yapmışlar şeklini.

Alicam bundan begendim guzelmis

Fiziki mağazada var mıdır bu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Bende yaz başlamadan ayakkabı arayışına girdim ve en sonunda adidas climacool boat lace aldım.

10 numara ayakkabı, altı zaten delikli, kezaa üstü de fileli. Sanki ayağımda ayakkabı yok.

Başka renginden bir tane daha almayı bile düşünüyorum. Bendeki ayakkabı lacivert.

http://forum.donanimhaber.com/m_79591020/tm.htm

Burada fotoğrafları mevcut. Ayrıca en güzel özelliklerinden birisi ise suya bassan, ayakkabının içi su dolsa bile 4-5 dk içinde kendi kendine kuruyor :)

Çok kere başıma geldi, gerçi çorap kurumadı çıkardım da, ayakkabı kuruyor ama :)

Şiddetle tavsiye ederim hacı. Çokta güzel yapmışlar şeklini.

Alicam bundan begendim guzelmis

Fiziki mağazada var mıdır bu

Sanayii metrosunun çıkışındaki Adidas outlet mağazasından aldım ben. Daha öncesinde bir çok mağazasına baktım da yoktu..

Bence alın, pişman olmazsınız :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Ne kadara aldın ve kalıpları nasıl? Bi ayakkabı için de karşıya geçilmez herhalde :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Mis mis 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek
    DeepHouse bunu yazdı

http://www.skechers.com.tr/satin-al/kadin-skech-air/skech-air-style-fix-11862-nvbl

hayatında giyebiliceğin belki en rahat ayakkabıdır diyebilirim git bi dene nike falan hikaye yanında o kadarını söliyim

Bayan ayakkabısı hocam bu .

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

Bugüne kadar ayakkabıyla hiç barışık olmamış biriyim. 

Adidas, Puma, Nike, Convers, Tiger vb. markaların tümünde ayağım bir müddet sonra feci ağrıyor tabanlarıma kara sular iniyordu. İlk etapta sağ baş parmak, sonra topuklar ve en sonunda da ayak tabanlarımda ağrı meydana geliyordu...

Normalin üstünde gezer, zaman zaman uzun süre ayakta sabit dururum (toplu taşıma).

Buradan hareketle ayakkabı için ayakkabıcı ağızlarını bir tarafa bırakarak şunlarda kanaat geliştirdim:

1. Ayakkabı vuruyorsa vurur, sonrası yoktur. 

2. Mevsimlik ayakkabı yoktur, ayağın ısınıyorsa ısınacaktır hep. 

3. Ayakkabı sıkıyorsa hep sıkacaktır. Açmayacaktır. 

Eğer klasik ve gündelik ayakkabı (casul) alacaksan Eva taban dışındakilerden uzak dur. Bel sorunlarına kadar varıyor ayakkabı tercihi.

Ayrıca klasik olsun spor olsun ayakkabıda topuklar yere yakın olmamalı, fileli olmalı (hava alması için; deri alıyor deyip kandırıyorlar, kanmayın), elinle büktüğünde ayakkabı bükülemeli (sadece spor ayakkabıda).

Uzatmayalım.

Marka tavsiyem rahatlık sıralamasına göre şöyledir:

1) Colombia

2) Nike AIR Max (yıllardan beri gelişen bir model, Nike'ın alınabilecek tek ayakkabısı). Colombia eskidiği için daha almadım ve ilk defa Air Max ile tanıştım. Ekseriyetle bunu kullanıyorum.

3) New Balance

TiThousand tarafından 09/Tem/15 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

‎‎‎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

bende bunlara bakıyodum
    https://shop.adidas.com.tr/erkek-skool-ayakkabi_73783?d=8105

https://shop.adidas.com.tr/erkek-skool-ayakkabi_73782?d=8105

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Ne kadara aldın ve kalıpları nasıl? Bi ayakkabı için de karşıya geçilmez herhalde :(

Yeni gördüm yorumunu, ben Adidas outlet ten aldim, 120 tl fln idi, mağazalarda da maksimum 150 dir. Kalıbı da tam ayağıma oturuyor. 41-40 giyiyorum normalde de, bunda 41 tam oturdu, çok güzel bir ayakkabı :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

http://kithnyc.com/collections/adidas/products/adidas-originals-stan-smith-weave-white-navy

sonuncusunu aldım tükendi :)

farklı ve kalite bişey istiyosan bu siteden bakabilirsin.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

colombia :)

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 27
ayakkabı