Ayaklı Müzik Seti
-
Arkadaslar ben sunu merak etdim yolda yürürkrn herkes müzik dinler ama kulaklık denen bi icat var onu kullanır bazı vatandaslar cep telefondan dısarı ses vererek dinliyorlar abi bundan nası bi zevk alınıyo aranızda bu sekilde muzik dinliyen varsa beni bi aydınlatsın bunun acıklaması ne????
-
bende okulda yapıyorum tamamen cahillik
görmemişin bi telefonu olmuş tutmuş mp3 playerden müzik çalmış o hesap:|
-
valla ben gördügüm adama tükürüyom yolda harbi cahillik başka bişi deil
-
Bunu yapanlar genelde;
N serisi Nokia telefon kullanırlar,yada işte 2 aylık maaşlarını yatırır 1 sene aç gezerler ama yeni model çıkana kadar 1-2 ay hertürlü kroluğu yaparlar.
Almanyada yemeyip içmeyip son model mercedes alanlarda bunlara örnektir.
tipik türk davranışıdır.normal karşılayın... -
ben ona bakıyom o bana bakıyo ne var tarznda ben de yürümeye devam ediyorum, bu tanmadklarım için
kapasana be şunu, yolda yürrken tandklarım için
snfta açıyolar buna bişey demiyrm :D
bi serzeniş,
bide uyrken seni uyandırıp bişey isteyenler yokmu nasl kıl oluyorum orda işte alsana be kardeşim beni niye uyandırıyosn .l
-
Arkadasalar tamam müzik dilenirde böyle degil bi kız varsa yol uzeri bu parcalar yabancıya dönüyo baskan ofsayt ne dinlersen dinle!!!!
-
ya o öküzlere sinir oluyorum Allahın kroları
-
o kroluğu hiç yapmadım, hatta şu anda tam karşımda bitane kro var (çalışanımız) açmış burhan çaçan dinliyo. en iyisi kulaklık takıp o sesi bastırmak :)
-
Sorma hocam,Mardinde öyle dallamalar var ki tlfnin sesini kaldırıp hakkı bulut yada kıreyzi muharrem,dj süleyman tarzında şeyler dinliyorlar.Acıyorum...
-
görgüsüzlükten baska bir şey değil....
-
yolda yürürken dinlemek bencede biraz acayip kaçıyor ama biz parkta oturup dinlerdik , dinlerizde.. eskiden üflerken dinlerdik şimdi boşa dinliyoz ama hoş oluyo :)
takıldığımız parkın karşısında bi binada o oturuyodu. (o eski sevgilim,seviyorum kahretsin:) biz bitane açıyoduk o bitane açıyodu liste gibi sırayla şarkı çalıyoduk :)müslüm babaya selamlar olsun:)):