Aydan Arsa İsteyen?
-
önceden buralar dutlukdu
-
kady bunu yazdı
önceden buralar dutlukdu
Ooooo Bir Matraxçı. :)
-
Şu satın alan adamları sadece tokatla dövesim geliyor :D Gel evladım deyip osmanlı tokadını bir yerleştireceksin oh miss lokum :D
Ama şaka maka hayat orda devam etse alırım neden mi ? İnsandan uzak sessiz sakin :D Marstan dünyaya doğru işerler rahatlıktan :D -
1-618-GR bunu yazdı
Şu satın alan adamları sadece tokatla dövesim geliyor :D Gel evladım deyip osmanlı tokadını bir yerleştireceksin oh miss lokum :D
Ama şaka maka hayat orda devam etse alırım neden mi ? İnsandan uzak sessiz sakin :D Marstan dünyaya doğru işerler rahatlıktan :DHer kes Espiri Yapsın ama Lütfen sen Yapma. Yapacak Olsan bile ne olur Bizimle Paylaşma... :)
Beceremediğini Çok Belli ediyorsun.
-
ShockMan bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Ama şaka maka hayat orda devam etse alırım neden mi ? İnsandan uzak sessiz sakin :D Marstan dünyaya doğru işerler rahatlıktan :DHer kes Espiri Yapsın ama Lütfen sen Yapma. Yapacak Olsan bile ne olur Bizimle Paylaşma... :)
Beceremediğini Çok Belli ediyorsun.
Kariyerinde 4 kişiyi gülmekten altına işetmiş birine diyorsun bunu bak :|¨¨
Hocam üstte espri yapmaya çalışmadım gerçekten, olacak bir şeyi fikir edindim sadece espri yapmadım. -
Kaç kat çıkabiliyoz en fazla ona göre alabilitem var 3-5 dönüm
-
istediğiniz kadar çıkabiliyosunuz istiyosanız dünyaya kadar uzansın binanız :/ toki el atmadan alın 3-5 tane :/
-
4 dönüm iyimiş şehir gürültüsünden uzak sakin sessiz küçük bir ev yapıcaksın bir de dikiceksin 10-15 tane meyve ağaçı ohh hayat öyle güzel :D
-
birde Türklere derler aklı hep puştluğa çalışıyor diye al işte :)
-
ay da secim olsa hangi perti iktidara oynar acep :)
demiş olsam siyasete girmiş olurmuyum kiii.. :/