folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aydındakı Müritler

Aydındakı Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Aydından olan var mı arkadaşlar .Varsa buraya yazın ne yapar edersiniz çok sıkıcı bir şehir zman geçmiyor.Birde bi kaç sorum olucak pm ile?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    bn öğrenciyim arkadaşım sölee bakalım D: ne iş yaparsın

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    niye pm ile yav burdan konuşun ben de merak ediyorum Aydın'ı

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    daha konuşmadık ama nesini merak ediyorsun

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Bende öğrenciyimde yapıcak hıc bı bok yok nasıl zaman geçiriyosunuz dıye sorucaktım?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

tecavüz kaçınılmazzsa zevk almaya bak

sevsende sevmesende , sövsende sövmesende ordasın

sana bi tavsiye ZEVK ALMAYA BAK 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    bede öğrenciyim.. kız olmadı sıçtınız beyler.. aksi halde zaman geçmiyo.. oh be tek sıkılan ben değilmişim şu aydında
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bol bol incir yiyin sonra (b)ele kuvvet.. canınız filan sıkılmaz...:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Hangı bolum techno .kız arkdasım izmirde   ondan gırmek ıstemyıroum kız işlerine.Bitane bıle adam gıbı kafe yok amk , adam gıbı yemek yencek karısıkcı fılan yok kardesım nası ıllet bır yer ya ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek

aydinda gercekten yapabilecegin cok birsey yok, git bol bol spor yap, arada bir kusadasina gidebilirsin. Haftasonlari kis zamani hem cok guzel olur ada hemde cok ucuza kalirsin. eskiden turtayda kucuk arabalar falan vardi ancak simdi oda yok sanirim. bir ara pasa yaylasina gidin, guzel kucuk bir otel var, denk getirebilirsen cok eglenceli olur.

yemek olarak sarioglu koftecisi var, carsi icinde inceyilmaz, merkez restorani falan var ancak bunlar birazdaha pahaliya geliyor. eskiden amcaoglu vardi o ne oldu bilmiyorum (cok guzel tost yapardi). En guzel bol kepce yemegi sanayide bulursun. Ki sanayiler cok uzak sayilmaz.

Tren garinin altinda sag tarafta guzel bir pizzaci vardi ama ne oldu oraya onuda bilmiyorum.

neyse aklima geleni bukadar, daha lazimsa dusunurum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    aydındayim ben ama ögrenci degilim calisiyorum. problemleriniz sorulariniz oldugunda yardimci olurum.
Toplam Hit: 1728 Toplam Mesaj: 16