Aydındakı Müritler
-
Aydından olan var mı arkadaşlar .Varsa buraya yazın ne yapar edersiniz çok sıkıcı bir şehir zman geçmiyor.Birde bi kaç sorum olucak pm ile?
-
bn öğrenciyim arkadaşım sölee bakalım D: ne iş yaparsın
-
niye pm ile yav burdan konuşun ben de merak ediyorum Aydın'ı
-
daha konuşmadık ama nesini merak ediyorsun
-
Bende öğrenciyimde yapıcak hıc bı bok yok nasıl zaman geçiriyosunuz dıye sorucaktım?
-
tecavüz kaçınılmazzsa zevk almaya bak
sevsende sevmesende , sövsende sövmesende ordasın
sana bi tavsiye ZEVK ALMAYA BAK
-
bede öğrenciyim.. kız olmadı sıçtınız beyler.. aksi halde zaman geçmiyo.. oh be tek sıkılan ben değilmişim şu aydında
-
bol bol incir yiyin sonra (b)ele kuvvet.. canınız filan sıkılmaz...:D
-
Hangı bolum techno .kız arkdasım izmirde ondan gırmek ıstemyıroum kız işlerine.Bitane bıle adam gıbı kafe yok amk , adam gıbı yemek yencek karısıkcı fılan yok kardesım nası ıllet bır yer ya ?
-
aydinda gercekten yapabilecegin cok birsey yok, git bol bol spor yap, arada bir kusadasina gidebilirsin. Haftasonlari kis zamani hem cok guzel olur ada hemde cok ucuza kalirsin. eskiden turtayda kucuk arabalar falan vardi ancak simdi oda yok sanirim. bir ara pasa yaylasina gidin, guzel kucuk bir otel var, denk getirebilirsen cok eglenceli olur.
yemek olarak sarioglu koftecisi var, carsi icinde inceyilmaz, merkez restorani falan var ancak bunlar birazdaha pahaliya geliyor. eskiden amcaoglu vardi o ne oldu bilmiyorum (cok guzel tost yapardi). En guzel bol kepce yemegi sanayide bulursun. Ki sanayiler cok uzak sayilmaz.
Tren garinin altinda sag tarafta guzel bir pizzaci vardi ama ne oldu oraya onuda bilmiyorum.
neyse aklima geleni bukadar, daha lazimsa dusunurum.
-
aydındayim ben ama ögrenci degilim calisiyorum. problemleriniz sorulariniz oldugunda yardimci olurum.