Aylık Akbil ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Merhaba. Öğrenci pasom yakın zamanda elime geçecek. İçine aylık akbil yükletip kullanmak istiyorum. Ayın 28i 4ü vs. onları biliyorum ancak arayıp bulamadığım tek bir konu var. Aramızda kullanan varsa yardımcı olur umarım :) Yanımda arkadaşımla bindim diyelim, 2 kere üstüste basabiliyor muyum ? Ama içinde hiç para yok sadece aylık akbil var 200 kullanımlık diyelim. Aynı otobüste 2 kere basabiliyor muyum normal akbil gibi ?

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    hayir basamazsin ilk bastiğin normal aylık olan 200 kontörden düşer 2. bastiğin içinde para varsa ondan düşer yoksada bağirmaya başlar.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------
    hayir basamazsin ilk bastiğin normal aylık olan 200 kontörden düşer 2. bastiğin içinde para varsa ondan düşer yoksada bağirmaya başlar.

kötü oldu bu :| peki bunun bi üçkağıdını yapamaz mıyız ? :D ya da 2 basış arasındaki minimum süre ne kadar acaba ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek
    sen akbili basıyosun ardından tanımadığın herhangi biri basıyo ardından sen basıyosun böylelikle 200 den 2 düşmüş oluyo ben böyle biliyorum ama o aradaki elemanı nerden bulucan :D

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

by_furkan bunu yazdı:
    sen akbili basıyosun ardından tanımadığın herhangi biri basıyo ardından sen basıyosun böylelikle 200 den 2 düşmüş oluyo ben böyle biliyorum ama o aradaki elemanı nerden bulucan :D

hocam öle bişi olduğuna eminsen buluruz bi yolunu :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    belirli bir süre aynı otobüs/metro/xxx kullanamazsın, kullanırsan kontör değil akbildeki paradan düşer tabi varsa.Fakat  farklı duraklarda kullanılabilir birbirine yakın duraklar varsa :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bilgi için teşekkürler herkese :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Eline defter al sen bas ardından deftere sıkıştır koş arkadaşına defteri camdan at pasoyuda alsın arkandaki otobusede o bassın devam edin =)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

ayni durtaktan basamazsin arkadsim belli bir zaman icinde .. durak derken akbil basma istasyonu olarka dusun otobuste olmaz . baska bi otobuse basman lazim ki soyle ..

bizim arkadas ta aylık vardi... haydarpasadan trene binicez... arkadas gidio trene biniyor .. akbili bana veriyor ben gidiyorum vapura bir kere basiyorum donuyorum trene basıyorum boylelikle benim bastigimda aylıktan dusuyor ...

yani bi otobuse bastiysan arkdasin o sırada baska bi yere akbil bascakki bidaha ucretsiz gecebilesin . bi numarasi dumeni yok cunku ...

bastigin akbil aletine bir daha basarsan belli bir sure icinde para alır . akbil aleti son basilan akbil makinasinin numarasini ve saatini aklında tutar ve baska bir yere bastiginda bu numaralari kontrol eder. Eger farklıysa ayliktan gecer. Eger belli bir saat icinde bastiysan ve makina numarasi ayniysa .. parani alir .

Nerede o eski günler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Peki bu aylık akbil vapur, metrobüs, deniz otobüsünde falan geçiyor mu?

He is finding himself.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Deniz otobüsü hariç diğerlerinde geçer.
Toplam Hit: 4646 Toplam Mesaj: 14