Aynı Adsl"Den 4 Kişi?-Bir Şeyler Yapmalıyım :P
-
arkadaslar daha onceden kendi adsl aboneliğimi iptal edip,alt kattaki kıza takmış bulunuyorum(ethernet kablosunu)
ve benden hariç 3 kişi daha kullanıyor ustelik üçüde kız...
bunların ne zaman nerede ne yaptıklarını ogrenebilirmiyim acaba :) ve nasıl?
msn leri war fakat yasal yoldan yapmak istiyorum:P trojansız wirussuz!...
-
öncelikle başarılar. ne mutlu sana aq :D birde konuyu yanlış yere açmışsın :D heyecandandır
-
ilk önce yapınca eline ne gecicek ?
birde msn dinlemek için msn sniffer denilen bir program var araştır bulursun
-
ulan onlar insanlık yapıp kendi adsl'lerini sana vermişler senin düşündüğüne bak.benimde kızkardeşim var eğer birisi böyle birşey düşünseydi(yapmasını geçtim) bir allahın kulu alamazdı elinden.ulan konu kız olunca bizim gençlerimiz mallaşıyor.kız olmak neden zor diye sorarım hep.meğerki böyle olaylar yüzünden oluyormuş.
-
erkek olsada yapardım merak etme ama nasıl yapacagımı bilmiyorum..biri cıkıp demior ki sole sole diye..
a.q ajdarın yeni sarkısı cıkmıs desem herkes atlar....
-
hoja msn sniffer denilen halt war arat googlede bulursun mutlaka
-
oldu a.Q isterseniz toplanıp dövelim adamı.Ne olmus yani senin kardeşin varsa neden kendi kardeşinle bağdaşlaştırıyon olayı allam yaa.. Bunca gereksiz topik içinden eleştirmek için bunu mu seçtiniz. Sanki sizde aynı durum olsa sızmıcanız pclerine.. Kardeş arkadaşın dediği gibi sniffer programı kullan bidane.Eline geçen de sana kalır kımseye açıklamak zorunda değilsin.Bak takılmana kolay gelsin..
-
msn den ziyade makineye giremezmiyim:P
-
lan mal mal konuşmayın kalkıp bide bana çocuğu savunuyor.kardeşimle bağdaştırırım tabii ki kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına da yapmayacaksın.bunca gereksiz topic'in olması kimseyi haklı çıkarmaz.
-
hajılar tartısmayın adam bisey sormus olayı niye başka yerlere çekiyorsunuz.
abü radmin kurabiliyosan kur makinalara belki işini görür:D -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
lan mal mal konuşmayın kalkıp bide bana çocuğu savunuyor.kardeşimle bağdaştırırım tabii ki kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına da yapmayacaksın.bunca gereksiz topic'in olması kimseyi haklı çıkarmaz.
-----------------------------
külhanbeyimisin ne bu lanlı lunlu konuşmalar? kendine gel hoca
Toplam Hit: 1859 Toplam Mesaj: 14