Aynı Mmt Gibi Halim..
-
Arkedağşlar durumum aynı mmT gibi fakat ben olayları 6 ay öncesinden görüyorum.
Kağıtlara notluyorum.Çıktığında artık pek şaşırmıyorum!
Mesela bir mekana gittiğimizde kişiler pek yabancı gelmiyor..
Şimdi çıkıpta dejavu falan demeyin öyle beynimin iki lobuna veri gönderiminde süre farklılığı var demeyin.
basbaya görüyoz. görenin halinden gören anlar.
-
Haji, DeJaVu olayi 6. hisle alakalidir... Ve astral seyahatle de ilgisi vvardir... eger boyle bir yetenegin varsa ne mutlu sana...
-
arada sırada banada oluyor müniccim miyiz yoksa biz :P
-
yaw hepiniz görüyorum görüorum diosuz bari bi işe yaraasin bu hafta kı sayısal + san topu sonucalrı ne cıkcak süleyin bakım bari zengn olalaım :D
% % ShOCKMAN : nerde yaw o olsa etkili bi yorum getiridin bu yazdıklarınza :)
-
Bana da oluyo bazı bazı, ben de alıştım artık
-
eskiden bi olay oldugunda bunu yaşamış gibi oluyodum alışmıştım uzun zamandır olmuyodu geçen gün olayın yüzde yüz aynısı oldu ama eskisini hatırlamıyorum bunu yaşamıştım lan ben dedim kendi kendime oha bu kadarına dedim :/
-
Akr3pTbT bunu yazdı:
-----------------------------yaw hepiniz görüyorum görüorum diosuz bari bi işe yaraasin bu hafta kı sayısal + san topu sonucalrı ne cıkcak süleyin bakım bari zengn olalaım :D
% % ShOCKMAN : nerde yaw o olsa etkili bi yorum getiridin bu yazdıklarınza :)
-----------------------------
kahinlik değil hacı :D anı önceden yaşamış gibi oluyosun o kadar -
arasıra banada oluyor sanki tarih tekerrür ediyo :)
geçen ay kuzenle pasaportta bi kahvehaneye gittik
bak kuzen dedim biraz sonra yan masadan biri gelecek koyu bi sohbete dalcaz dedim.. sie dedi..
neyse biz bi kaç el tavla oynadık..
aradan zaman geçti bi arkadaş daha geldi.. dedik 3 kişi olduk bi kişi daha olsa okey oynardık felan diye
armızda konuşuyoz..
o sırada yanmasadaki hıyarın arkadaşları gitti tek kaldı dedi okeye 4. mü aranıyor he dedik aq gel.
adam oturdu başladı işte
bu okeye 4. adam problemi evrenselleşti felan
çaylar geldi sohbet iyice koyulaştı sonra adam bizim hemşeri çıktı amk
2-3 saat aynadık sonra hesabı ödedi züktüroldu gitti..
sanki senaryoyu ben yazdım ilginç bişey..
edit:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Dejavu_(psikoloji)
-
üzümünü ye bağını sorma :|
-
vallahi aynısı banda oluyor sanki o anı biyerde yaşamış gibi oluyorum acaba neden yaw
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------vallahi aynısı banda oluyor sanki o anı biyerde yaşamış gibi oluyorum acaba neden yaw
-----------------------------hoca o banada oluyo hep dejavu diolar insan şüphelenio :/