Aysum.Com Hesabı
-
A.k ne zaman şey yapsam bunalıyorum günüm kötü geciyor.ama bunuda görünce dayanamıyorum a.k gelde şittirme pillibebek günahı senin boynuna kardeş :) tuvalete hücummmm
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
A.k ne zaman şey yapsam bunalıyorum günüm kötü geciyor.ama bunuda görünce dayanamıyorum a.k gelde şittirme pillibebek günahı senin boynuna kardeş :) tuvalete hücummmm
:)))))))) vaLLa ben karısmam olay benden cıktı.asıL a.q bi daha nooLcak sanki -
PacoRabanne bunu yazdı:
iyide sitede hiç bi yer açılmıyo ki herhalde aşırı yoğunluk olmuş aynı user ve şifreyle başka userlar varmı elinde???
bundan baska yok ya:(dediğin gibi belki yoğunluktan oLabilir.ee düşünsene bu şifreyele kaç kişi daLıodur siteye:D -
pillibebek bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:
iyide sitede hiç bi yer açılmıyo ki herhalde aşırı yoğunluk olmuş aynı user ve şifreyle başka userlar varmı elinde???
bundan baska yok ya:(dediğin gibi belki yoğunluktan oLabilir.ee düşünsene bu şifreyele kaç kişi daLıodur siteye:D
şunada site kilitli dostum bi bok yiyemezsin bu userla iptal olmuş şifre ve user hayırlı uğurlu olsun 2 dakkada millet bokunu çıkartmış :))) -
:)))))))) vaLLa ben karısmam olay benden cıktı.asıL a.q bi daha nooLcak sanki
Demesi kolay o degildi ben bi ara karıya gidicem valla altıma yatıcak kadına acıyorum
-
Paco hocam bende gayet güzel çalışıyo.problem sende olmasın?
-
pillibebek bunu yazdı:
hocam bende gayet güzel çalışıyo.problem sende olmasın?
dostum çalışıyo çalışmasınada ne bir video indirebiliyon nede resim görebiliyon hep ana sayfa çıkıyo
sendede öyle değil mi?
-
yok hocam ben indirebiliyorum.baya arsiv yaptım öğleden beri:D
-
pillibebek bunu yazdı:
yok hocam ben indirebiliyorum.baya arsiv yaptım öğleden beri:D
sana pm attım bi baksana -
aysumdan kaynaklanan bir şey. sabırlı olursanız acılıyor :D :D yawas olun karılar kacmıyor :} :}
Toplam Hit: 10353 Toplam Mesaj: 32