folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aysun Kayacı"Nın Kulakları Çınlasın!!! Dağdaki Çoban Tıp Fakültesini Kazandı!!!

Aysun Kayacı"Nın Kulakları Çınlasın!!! Dağdaki Çoban Tıp Fakültesini Kazandı!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    -----------------------------

e sen kariyer bakımından kıyaslıyorsan aysun kayacı fark koyar çobana.

çokda dogru söylemiştir aysun kayacı. çoban dedigi kesim bilinçsiz ve cahil kesim. 5kg nohuta tamah edecek insanlar. (çokta paragözdürler benden dumuş olmayın (:  )

onlarla benim oyum niye bir olsunki

demkraasi anlayışın bu kadar ben nediiyim 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

çokda dogru söylemiştir aysun kayacı. çoban dedigi kesim bilinçsiz ve cahil kesim. 5kg nohuta tamah edecek insanlar. (çokta paragözdürler benden dumuş olmayın (: )

abi mantıklı dü$ününce bi yandan haklı ki bu konu aysun kayacı ile ilgili topictede tartı$ıldı.

yani o ka$ar sölemek istedigi $ei söleyemedi. bi torba kömüre kandırabilirsin cobani (sakin yanli$ anla$ilmasin tabii ki a$agilamak icin sölemiyorum) bu yüzden oyunu almak kolay olur.o yüzden nie e$it die sorguluyo.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:
    dengesiz bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

çokda dogru söylemiştir aysun kayacı. çoban dedigi kesim bilinçsiz ve cahil kesim. 5kg nohuta tamah edecek insanlar. (çokta paragözdürler benden dumuş olmayın (: )

abi mantıklı dü$ününce bi yandan haklı ki bu konu aysun kayacı ile ilgili topictede tartı$ıldı.

yani o ka$ar sölemek istedigi $ei söleyemedi. bi torba kömüre kandırabilirsin cobani (sakin yanli$ anla$ilmasin tabii ki a$agilamak icin sölemiyorum) bu yüzden oyunu almak kolay olur.o yüzden nie e$it die sorguluyo.

----------------------------

adam koyde yaşio yada dağda cobanlı yapıo diye herşeye kanacak hali yok

bugun üniversite okumuş insanlarda kandırılabiiyo çeşitli dernekler tarafından 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Adamım portakal, tam Reisi Cumhur olacak adamsın, kimse senin değerini bilmiyor.

Seni daha böyük makamlarda da görmek isteriz, ama dikkat et önünü kesmesinler ;)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    bir profesör yada okumuş biri çıkıp benim oyum neden aysun kayacının oyuyla aynı dese aysun kayacı ne diyecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

@morportakal 

Dostum vallahi tebrik ediyorum seni. Tespitlerin çok hoş.

Bizim memlekette göte göt demek göt ister ;)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

scorpus bunu yazdı:
    bir profesör yada okumuş biri çıkıp benim oyum neden aysun kayacının oyuyla aynı dese aysun kayacı ne diyecek

bak i$te bu yorumda on numara :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:

çokda dogru söylemiştir aysun kayacı. çoban dedigi kesim bilinçsiz ve cahil kesim. 5kg nohuta tamah edecek insanlar. (çokta paragözdürler benden dumuş olmayın (:  )

belki sen değilde o gerçekleri ve doğruları görmüşdür nerden biliyorsun bunu

eminim dağdaki çoban kendi pozisyonunu ve kendi gibi olmayan kişilerin pozisyonunuda biliyor

ama senin gibiler sadece senin gibilerin pozisyonunu bilirsin

en doğru karar bu durumda çobandan çıkar sanırım senini gibilerle kıyasladığımızda

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Abi herkez o kadını yanlış anladı ya.O salak ne demek istediğini doğru anlatamadı.

O demek istedi ki "cahil insanlar ve bu ülkenin geleceğini gercekden düşünenler arasında bir fark olmalı" demek istedi.Ama o konuda sanki çok kültürlü,bilgili,zeki biri gibi kendini örnek gösterdiği için millet bu sefer ona yüklendi.

Mesela Dtpnin aldıgı o oy verenlerin arasında bir sürü okuma yazma bilmeyen insan  varmış.Haberlere cıktı bunlar.Cahil insan dtp ye oy verince ne oluyor.Bu sefer terörist dtp ülkenin işlerine el atmaya çalışıyor,ülkede söz sahibi oluyor.

Bence Aysun Kayacının düşüncesi doğru ama sölediği laf yanlış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Abi herkez o kadını yanlış anladı ya.O salak ne demek istediğini doğru anlatamadı.

O demek istedi ki "cahil insanlar ve bu ülkenin geleceğini gercekden düşünenler arasında bir fark olmalı" demek istedi.Ama o konuda sanki çok kültürlü,bilgili,zeki biri gibi kendini örnek gösterdiği için millet bu sefer ona yüklendi.

Mesela Dtpnin aldıgı o oy verenlerin arasında bir sürü okuma yazma bilmeyen insan  varmış.Haberlere cıktı bunlar.Cahil insan dtp ye oy verince ne oluyor.Bu sefer terörist dtp ülkenin işlerine el atmaya çalışıyor,ülkede söz sahibi oluyor.

Bence Aysun Kayacının düşüncesi doğru ama sölediği laf yanlış.

herkes doru anladı benim oyumka dağdaki çobanın oyu bir mi dedi al sana çoban şimdi ben soruyom çoban tıpçı ile aysun un oyu bir mi?...

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 7581 Toplam Mesaj: 59