Aysun Kayacı"Nın Kulakları Çınlasın!!! Dağdaki Çoban Tıp Fakültesini Kazandı!!!
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------e sen kariyer bakımından kıyaslıyorsan aysun kayacı fark koyar çobana.
çokda dogru söylemiştir aysun kayacı. çoban dedigi kesim bilinçsiz ve cahil kesim. 5kg nohuta tamah edecek insanlar. (çokta paragözdürler benden dumuş olmayın (: )
onlarla benim oyum niye bir olsunki
-----------------------------demkraasi anlayışın bu kadar ben nediiyim
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------e sen kariyer bakımından kıyaslıyorsan aysun kayacı fark koyar çobana.
çokda dogru söylemiştir aysun kayacı. çoban dedigi kesim bilinçsiz ve cahil kesim. 5kg nohuta tamah edecek insanlar. (çokta paragözdürler benden dumuş olmayın (: )
abi mantıklı dü$ününce bi yandan haklı ki bu konu aysun kayacı ile ilgili topictede tartı$ıldı.
yani o ka$ar sölemek istedigi $ei söleyemedi. bi torba kömüre kandırabilirsin cobani (sakin yanli$ anla$ilmasin tabii ki a$agilamak icin sölemiyorum) bu yüzden oyunu almak kolay olur.o yüzden nie e$it die sorguluyo.
-
f1kr3t bunu yazdı:
dengesiz bunu yazdı:
morportakal bunu yazdı:
abi mantıklı dü$ününce bi yandan haklı ki bu konu aysun kayacı ile ilgili topictede tartı$ıldı.
yani o ka$ar sölemek istedigi $ei söleyemedi. bi torba kömüre kandırabilirsin cobani (sakin yanli$ anla$ilmasin tabii ki a$agilamak icin sölemiyorum) bu yüzden oyunu almak kolay olur.o yüzden nie e$it die sorguluyo.
----------------------------adam koyde yaşio yada dağda cobanlı yapıo diye herşeye kanacak hali yok
bugun üniversite okumuş insanlarda kandırılabiiyo çeşitli dernekler tarafından
-
Adamım portakal, tam Reisi Cumhur olacak adamsın, kimse senin değerini bilmiyor.
Seni daha böyük makamlarda da görmek isteriz, ama dikkat et önünü kesmesinler ;)
-
bir profesör yada okumuş biri çıkıp benim oyum neden aysun kayacının oyuyla aynı dese aysun kayacı ne diyecek
-
@morportakal
Dostum vallahi tebrik ediyorum seni. Tespitlerin çok hoş.
Bizim memlekette göte göt demek göt ister ;)
-
scorpus bunu yazdı:
bir profesör yada okumuş biri çıkıp benim oyum neden aysun kayacının oyuyla aynı dese aysun kayacı ne diyecek
-----------------------------bak i$te bu yorumda on numara :)
-
morportakal bunu yazdı:
belki sen değilde o gerçekleri ve doğruları görmüşdür nerden biliyorsun bunueminim dağdaki çoban kendi pozisyonunu ve kendi gibi olmayan kişilerin pozisyonunuda biliyor
ama senin gibiler sadece senin gibilerin pozisyonunu bilirsin
en doğru karar bu durumda çobandan çıkar sanırım senini gibilerle kıyasladığımızda
-
Abi herkez o kadını yanlış anladı ya.O salak ne demek istediğini doğru anlatamadı.
O demek istedi ki "cahil insanlar ve bu ülkenin geleceğini gercekden düşünenler arasında bir fark olmalı" demek istedi.Ama o konuda sanki çok kültürlü,bilgili,zeki biri gibi kendini örnek gösterdiği için millet bu sefer ona yüklendi.
Mesela Dtpnin aldıgı o oy verenlerin arasında bir sürü okuma yazma bilmeyen insan varmış.Haberlere cıktı bunlar.Cahil insan dtp ye oy verince ne oluyor.Bu sefer terörist dtp ülkenin işlerine el atmaya çalışıyor,ülkede söz sahibi oluyor.
Bence Aysun Kayacının düşüncesi doğru ama sölediği laf yanlış.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abi herkez o kadını yanlış anladı ya.O salak ne demek istediğini doğru anlatamadı.
O demek istedi ki "cahil insanlar ve bu ülkenin geleceğini gercekden düşünenler arasında bir fark olmalı" demek istedi.Ama o konuda sanki çok kültürlü,bilgili,zeki biri gibi kendini örnek gösterdiği için millet bu sefer ona yüklendi.
Mesela Dtpnin aldıgı o oy verenlerin arasında bir sürü okuma yazma bilmeyen insan varmış.Haberlere cıktı bunlar.Cahil insan dtp ye oy verince ne oluyor.Bu sefer terörist dtp ülkenin işlerine el atmaya çalışıyor,ülkede söz sahibi oluyor.
Bence Aysun Kayacının düşüncesi doğru ama sölediği laf yanlış.
herkes doru anladı benim oyumka dağdaki çobanın oyu bir mi dedi al sana çoban şimdi ben soruyom çoban tıpçı ile aysun un oyu bir mi?...