Ayt Lameri Sözde Tbtyi Hacklemiş Dbyi Almış. Müthiş Loglar : )
-
Rene hoca tahribat db yi winrar la sikistirip 5 haneli birde sifre koyup AYT okuzlerine postalasa o salaklar 5 haneli rar i bile kiramaz...fasa fiso cart curt....isko ruyami gormus la acaba.
-
beni de ekledi :) ossie nin kişi listesini almış :)
-
:D
ehehe he edhas
way a.q adamlar yapmışlar heykırcılar sizi -
neouramancer .msn me ekli bir sürü defacer var ama aralarında hangisi ezik onlinne olduktan 2 saat sonra tam olarak anlaşılıyor.mesela neu dakkada bir açıp kapatıyo bağlığı değişmiş "hangi time katılsam"
"elinde fake mail kodu olan varsa versin ulan.vermeyecek olan yazmasın a.q"
canım cok sıkıldı lan .isteyen gelsin php forum kuraytım ona.bu babalığım herzaman tutmaz"
"a.qlarım bos zamanım olmayınca yalvarıyonuz forum kur diye şimdi kimse yanaşmıyo"
.lamer işte budur,listesindekileri ezmeye çalışan lamerler.hani bir ara en az bin site inecek diye bütün hack sitelrtini bir araya getirip saldıracak olan kişiler vardı.işte ekledim listeye artemis diye bir lameri msn acıyo ikide bir "5 tene danimarka sitesi uctu,aha israil hostundaki bir serverde bulunan 112 tane siteye otmatik index atıldı.
lan dedim bana bir index göster sanaldan ne mümkünse bir hafta senin emrindeyim dedim.: ))
biz tim adına basıyoz dedi tmm tim adına bir index göster
block! : ) -
büyük heykırlarımızı bu şekilde rencide edip önlerini kesmeyelim ayıp oluo (:
-
La lamer, ezik olmanın da bir haysiyeti vardır :)
Bunlar onları bile hak edmiyor be :) -
ben bu arkadaslardan evede alcam bitane bakıp bakıp gülcem a.k
-
büyük heykir 1 iskarbitx 2 aytl : )
db 1 şey tutmuyor :) -
Hackhaberde, HolyOne röportajı sonrası ona laf atanların karşısında yazdığım yazıyı c/pliyorum:
İnsanları nasıl kandırıyorlar anlamıyorum. HolyOne ın yazdığı programlar ortada, webwize katkıları ortada. Tahribat.com un büyüklüğü ortada hala yapılabilecek en basit şeyi yapıp çamur atıyorsunuz. Tahribat kendisine sataşanı hep cezalandırmıştır. Nokta Hackler yapmıştır. Bazıları gibi serverlarda site aramaya kassa idi, adı daha çok duyulurdu evet ama muhtemelen kalitesiz bir siteye dönerdi. Tahribat, özgür bir ortamdır ve Türkiyede milliyetçiliği, dini hack adına kullanan hit peşinde koşan zavallıların anlayamacağı bir şey bu. Tahribat ayrı bir felsefedir. Birine b.k atmak yerine; kendinizi geliştirerek ve icraatlerinizle bunu ispatlamaya kalksaydınız; hack camiası çok kaliteli bir yer olurdu. Saygılarımla
-
Hepsi bır yana... adamların yazdıgı trojan yada keylogger 1.90mb tutmus..
Komik... Adamlar programlama bıle bılmıyor...
Toplam Hit: 5977 Toplam Mesaj: 36