AYT, Redhack‘İ Hacklemis (!)
-

simdi de red-hack.com'un whois bilgilerine bakıyoruz :
Expiration Date: 2013-07-22
Creation Date: 2012-07-22
Last Update Date: 2012-07-22AYT o kadar hızlı ki, yeni acılan domaini birkac saat icinde hackleyebilmis.
bunlar da facebook'dan az önce benim cektigim görüntüler :

yurdum insanı whois cekmekten bi haber, yorum sizin.
-
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 02:56'da The_Pilot tarafından düzenlendi.
ikinci Caps'taki HAcker Okan değil mi ? :D -
ve sonra yağmur yağdı ...
-
asdfuojhasdasşdkl :D
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 03:19'da Daniel-Koo tarafından düzenlendi. -
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------ve sonra yağmur yağdı ...
-----------------------------sonra rahmetli kel muhasebeci ddos ve davs uzmanı tavlada taşları çalınan gözlüklü adamı tarihin külleri arasında sessizce andık...
-
(Kameralara oynayan ayt i ben de sevmiyorum) ancak şu da var ki tahribatta böyle birşey bile olmuyor... Herkes yorum yapıyor ama kimse çıkıp daha iyisini yapmıyor.(isyan)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------(Kameralara oynayan ayt i ben de sevmiyorum) ancak şu da var ki tahribatta böyle birşey bile olmuyor... Herkes yorum yapıyor ama kimse çıkıp daha iyisini yapmıyor.(isyan)
-----------------------------isyanın zamanı geldi :D
2 dakkaya ban yemeyek bari :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------(Kameralara oynayan ayt i ben de sevmiyorum) ancak şu da var ki tahribatta böyle birşey bile olmuyor... Herkes yorum yapıyor ama kimse çıkıp daha iyisini yapmıyor.(isyan)
-----------------------------herkesin isi gücü okulu var abi ne yapalım 3-5 kisi alkıs tutacak diye biz de mi devlet sitelerine savas acalım.
2. gün mahkemeye cıkarıp tahribat'ı da engellerler.
böyle uzaktan izlemek daha iyi.
-
Andrei : devlet sitelerine savaş açilmasin devlet sitelerini hackleyenlere savaş açilsin
-
bu adamlar gerçekten bu kadar mal mı? böyle birşey yapıcan 3-5 dolar fazla ver bilgileri gizle bari. hiç mi akıl edemiyorlar millet whois çeker diye?
-
Hacked by Lupin.