Aytek Kolyesi İstiyoruz..
-
aslında kış gelince TBT atkı TBT bere faln 10 numara olur..:)
herkez annelerine yaptırır her ilde TBT hayrına satar para kazanırız.ondan sonraada siteye harcarız XD
-
Oldu bide TBT Spor Kuralım Başkan Holy T.direktör Rene taraftar kitleside var :))))
-
Ax2n bunu yazdı:
-----------------------------
Oldu bide TBT Spor Kuralım Başkan Holy T.direktör Rene taraftar kitleside var :))))
bende bunu dicektim ne güsel olur TBT yi her yere yayalım ..warsa müzikten anlaya arkadasımız A.q TBT le ilgli müzik yapsın heehe D: -
Ax2n bunu yazdı:
-----------------------------yoq artık daha neler ama olursa galatasaray ı bırakır tbt yi tutarım
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------Ax2n bunu yazdı:
-----------------------------yoq artık daha neler ama olursa galatasaray ı bırakır tbt yi tutarım
tahribat spo laylalaylalay ne tezavrat olur aa :D a.q piyasanın bizi hangi takım yenerse direk sitesini çalarıs:D:D:D -
yok artik poh pohculugunda bukadari tahribat logolu tisort vs tmm bende istiyodm ama kacirdim da aytek kolyesi nedir ya :)
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
yok artik poh pohculugunda bukadari tahribat logolu tisort vs tmm bende istiyodm ama kacirdim da aytek kolyesi nedir ya :)
-----------------------------ne yani olamazmı ?
-
bence gayet güzel olur
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------ne yani olamazmı ?
olur olur.gule gule takin :) -
kolye değilde anahtarlık çok hoş durur diye düşünüyorum.