Ayyaş Gibiyim Yardım Edin.
-
Çiğ Patatesi Cips Şeklinde Kesip Gözüne Koy İyi Gelir :)
Kaynakçı hesabı :P
Lan adam gözü için şifa istedi, yaptırmadığınız şey kalmadı :) -
valla magazalarda bissürü krem fln var ama evinde yapacagin bi kaç yöntem söylim sana:
1. yukarda söylendigi gibi yarim bardak su içine bi kahve kasigi bal karistirip, 2 pamuk parçasi islatip 5 dk gözaltlarinda bekletmek
2. iki çay posetini daha ilikken koyabilirsin
3. patates rendeleyip göz kapaklarin kapali 20 dk bekletebilirsin
4. her aksam yumurta beyazini 5 dk gözaltlarinda bekletip ve soguk suyla yikamak
halen iyilesmediysen bi daha yaz -
aşmış insan graywolf konuştu :D
şaka bi yana benimde geçen yıl yazın olmuştu ben çay banyosumudur nedir ondan yaptım hemen tarifi verem..
normal evde demlenen çay var o ılık olunca pamukla gözlerinin altında tut o şekilde günde30 dk uzan bana iyi gelmişti dene ama böle işlerle olmaz doktora git belki bana iy gelen şey sana zarar verebilir... -
La bi bok sur demediginiz kalmis :) hacim doktor denen birsey var ,iyi bir doktora gorun.Renk pigmentlerinle ilgili bir sorunun var dememkki ,belki kan dolasimiyla ilgilide olabilir,goz kapagini altindaki kilcal damallarin kullandigi protokolle kalbin kan pompaladigi protkol arasinda uyusmazlik olabilir,cisco router isi cozer :P isin sakasi...Ciddi ciddi doktora git.Bende sunizittim okuz gibi 3-4 ay iflahim z**ldi...birkactane koca kari yontemi bile denedim :) ...en son iyi bir hastaneye gittim ,adamlar cozum buldu hemen 22martta kokten halledecekler :) ...tip denen birsey var. Deknoloji cagindayiz.
-
cidden sen direk doktora git yoghsa herkes ayrı ayrı seyler soyluyo hepsini yapmaya kalkarsan yakında simdiki mor halini bile özleyecek duruma dusebilirsin :) gecmis olsun bu arada..
-
Birader kusura bakma ama senden bu yüzden ayrılan kız arkadaşının a.k,ne demek ya öle şeymi olur.Hastalıktır geçer bende mumya gibi 3 gün uyumam bi bok olmaz.Vardır bi şey.Git 1 doktora gitmişsin zatende dermotoloğada git alayına git.
-
Compu nun dedigi gibi
bi b.k surun demediginiz kalmis
burda koca kari ilaclarindan care aramaktansa
git bi hocaya seni okusun uflesin. nazara gelmissin gibi gozukuyor. -
illaki hocalarda sikilmek istiyorum diorsanız bana gelin,hem paranız yabancıya gitmez.nefesiz kuvetlidir.
-
Hajı koca karı ilacları war tavsiye ederim ;)
-
Her sabah kaltığın zaman,
1- Buz gibi duş alacaksın
2-Bunu benimseyeceksin.
Sonucu kendin görürsün
!! Birde spor yap eminim zayıf bir vücudun var.
Toplam Hit: 4127 Toplam Mesaj: 35