Az Kalsın Eşşekler Cennetini Boyluyordum!!!
-
Sabah kahvaltı yapıp dışarıya çıktım hem hava almak hemde markete gitmek için..minibüsün geçmesini bekleyip caddeden karşıya geçeyim dedim o sırada ağır ağır bir kamyon geliyordu.ben ondan önce davranıp ileriye adımımı attım.Ama şöförde o esnada cep telefonuyla konuşuyordu.durmasını beklerken birden ne olduysa gaza bir bastı kendimi bir hışımla geri çektim.kamyon hemen öndeki minibüse çarptı.eğer hızlı davranmayıp geri çekilmeseydim sinek gibi yapışıp ölüyordum ak.Aklıma ilk başta komplo olabileceği geldi.ama kim takar beni.kamyon şöförünün surat ifadesi abi bkunu yiyim beni affet der gibiydi.bu yüzden cadde sakinlerinin meraklı bakışları arasında sesimi çıkarmadan annemin terliklerini geri giyip,marketden üçübiraradayla,cocostar alıp evin yolunu tuttum.
-
valla hacı :D 3 br arada alayım derken 3 ü bir arada olmakan kurtulmuşsun Allah korumuş
-
görüyomuşun üçü bi aradaki metin , ali , feyyaz ı :))
-
Geçmiş olsun !
-
werilmiş sadakan warmış selam ve duaylan (F) :D:D:D
-
gecmis olsunda aklima bim de aşk hikayesi geldi birden nedense :))
-
Haydi geçmiş olsun.
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
gecmis olsunda aklima bim de aşk hikayesi geldi birden nedense :))
-----------------------------benimde o geldi anne terliği hatırlattı sanırım :D
bu arada geçmiş olsun hacı
-
geçmiş olsun.Aklınızda da bulunsun,
hiç bi zaman ışıklarda bi araba duruyor arkadasından araba geliyorken duran arabanın arkasından geçmeyin (biliyorum aklınıza diğerinin önüne atlayın die espiri geldi ama dil) .
Freni boşala bilir, sürücü dalgın olabilir herşey olabilir.Çok tırstığım bi konudur.İnsna hayatı bu kadar ucuz :)
-
Triumph öncelikle geçmiş olsun..
benim en korktuğum olay da arabayla giderken; tepenin ardının görülmemesi çok korkutuyor, Yalova - Çınarcık yolu hep oradan gidip gelirim, küçücük araba bir de.. çok korkutuyor yaw.. Kamyoncular çok tehlikeli bir de kadın sürücüler..........
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Triumph öncelikle geçmiş olsun..
benim en korktuğum olay da arabayla giderken; tepenin ardının görülmemesi çok korkutuyor, Yalova - Çınarcık yolu hep oradan gidip gelirim, küçücük araba bir de.. çok korkutuyor yaw.. Kamyoncular çok tehlikeli bir de kadın sürücüler..........
-----------------------------ewet hocam o çok tehlikeli daha geçen gün bunun yüzünden bi motorcu arkadaş kendini şarampole atmıştı arabanın altına girmemek için.