Az Önce Arayan Yabancı Numara
-
arkadaslar tam 20 dakika önce yabancı bir numaradan arandım, yabancı dedigim farklı bir ülke :D
biraz tereddüt edip bekledim ve açtım.
ingilizce konusan bir bayan adımı soyadımı söyledi. sanırım "X.X ile mi görüşüyorum ?" dedi. cevap verdim ama kadın sesimi alamadı sanırım ya da anlamadı. bir seyler söyleyip kapattı. hızlı konustugu için anlayamadım.
numarayı arastırdım +44207 ingiltere - londona baglı alan kodu.
aklıma bir sey geldi nereden arandıgıma dair ama simdi almanyadan sordurttum tahmin ettigim sirketle de bir baglantısı yokmus, tırstım yani. dil olsa geri arayıp konusacagım :D
kendine güvenen yardım edebilecek bir mürid var mı ? nedir neyin nesidir vs ögrenmek istiyorum :/
-
numarayi yollada arayalim
-
pm atıyorum.
-
Numarada korkulacak bişi yok sen bana özelden kendi numaranı at ben seni her arayışımda farklı ülkeden aramış gibi numara çıkartırım bunuda unutmamak lazım :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Numarada korkulacak bişi yok sen bana özelden kendi numaranı at ben seni her arayışımda farklı ülkeden aramış gibi numara çıkartırım bunuda unutmamak lazım :)
-----------------------------
hocam tamam da sesini de akıcı bi ingilizceyle kadın olarak degistirebiliyor musun onu söyle ? -
aynısı geçen hafta banada oldu :|
ama bende numara görükmüyodu sadece arama yazıyodu
açtım falancaylamı konuşuyom dedi ingilizce yea dedim kapattı :|
yurt dışında çok arkadaşım var ama cepten aramazlar mailleşiriz genelde
ölece kapandı demekki var bişiler
-
Andrei bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Numarada korkulacak bişi yok sen bana özelden kendi numaranı at ben seni her arayışımda farklı ülkeden aramış gibi numara çıkartırım bunuda unutmamak lazım :)
hocam tamam da sesini de akıcı bi ingilizceyle kadın olarak degistirebiliyor musun onu söyle ?
-----------------------------E güzel taktikmiş işletmek için :)
İçin ferah olsun bu kadar kıllanma :)
-
Acme şaka servisi vardı. Sitede konusu açılmıştı. Numarayı yazıyorsun arıyor istediğin yeri. Şaka amaçlı.
http://www.tahribat.com/Forum-Acme-Security-System-105921/1/acme/ -
FireX bunu yazdı:
Acme şaka servisi vardı. Sitede konusu açılmıştı. Numarayı yazıyorsun arıyor istediğin yeri. Şaka amaçlı.
http://www.tahribat.com/Forum-Acme-Security-System-105921/1/acme/
-----------------------------onu biliyom hocam hatta bi kaç arkadaşa şaka yaptım ve ordaki konuşma şekli ile bu aynı değil:/
-
edit
-
kizla konustum program icin developper ariyoruz dedi, sordum hangi sirket diye soylemedi kuzeninizle gorusmemiz daha dogru olur dedi
ayrica saka olmadigi ortada, kiz call center veya musteriyle alakali bir iste calisiyor, website sordum onuda soylemedi