folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Azerbaycan Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Azerbaycan Hakkında Bilmek İstedikleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

omerelili bunu yazdı:

baron_27 bunu yazdı:

Bide hadiseyle beraber eurovisiyona katılan o kız çok güzeldi :P :D

Hadise için aynısı söyleyemem :D

bizim kız biraz kaşar :D hahaha

:))) zaten bizde gerçek sesi olanı göndermiyorlar.fiziğin iyiyse  gidersin evrovisiona  :D  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:

Ömerli kardeşim hangi şehirde yaşıyorsun? bırak sevmeyen sevmesin no problem.. benimde dedelerim, kökenim azeri.. sevgili ülkem ermenistanı azerbaycana tercih ederse keyfi bilir.. bunun sonuçlarını yaşamaya başladığımızda neyin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılacaktır. İyi bir dostun bir azerimi yoksa ermenimi olduğu görülecektir.

Baküde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

KiberGenius bunu yazdı:

Mən Azərbaycanliyam. odur ki, ozumuz haqqinda hecne deye bilmerem. Ancaq biz Özümüzdə Türk olduğumuz ücün Türkü Türkdən ayird etmərik. Qaldi ki, dilimizə bizim dilimizdə gülməli nə var ki??? Ona görə gülürsüz ki bizdə sözlərin 70%-i ingilis mənşəli deyil????

:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

kim demi$ sevmediğimizi saymadığımızı kardeş görmediğimizi. onları yazanlara sen ne bakıosun ya ümmetçi filistinci arapçı ya rus moskof özentisi k.minist  ya da aşşalık bir k.rttür :) başımızdakilerde neye hizmet ettiklerini bilmeden azerbaycan ve Türk i devletlere sırtlarını çevirdiler ama gün gelecek bu dünyadaki tüm Türkler bi araya gelecek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

kim demi$ sevmediğimizi saymadığımızı kardeş görmediğimizi. onları yazanlara sen ne bakıosun ya ümmetçi filistinci arapçı ya rus moskof özentisi k.minist  ya da aşşalık bir k.rttür :) başımızdakilerde neye hizmet ettiklerini bilmeden azerbaycan ve Türk i devletlere sırtlarını çevirdiler ama gün gelecek bu dünyadaki tüm Türkler bi araya gelecek.

evet işde avrupanında,amerikanında en büyük korkusu zaten 2. Osmanlı yaranma korkusu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:

KiberGenius bunu yazdı:

Mən Azərbaycanliyam. odur ki, ozumuz haqqinda hecne deye bilmerem. Ancaq biz Özümüzdə Türk olduğumuz ücün Türkü Türkdən ayird etmərik. Qaldi ki, dilimizə bizim dilimizdə gülməli nə var ki??? Ona görə gülürsüz ki bizdə sözlərin 70%-i ingilis mənşəli deyil????

:):) iyi lafı oturttun.. haklısın valla, doğru söze ne hacet..

Ömerli kardeşim bende ığdır azerisiyim.. bi ara bakü ye gelcem, nasip olmadı bi türlü.. kökenimin geldiği yerleri görmek..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muhaha..

Azerileri sevmeliyiz ha ?

Ben baküde okuyorum.Gitmeden önce bende iki devlet tek millet SAÇMALIĞINA inanıyordum

Ben neft akademisinde iki sene öğrenci konseyinde bulundum ( neden bunu söyledim aşşağıdakileri söyleyince anlayacaksınız )

Hayatımda azeriler kadar satıcı bi millet daha görmedim. işlerine gelince siz bizim qardaşımızsınız siz bizm abimizsiniz işlerine gelmeyince türkleri artık istemiyoruz biz kendi ayaklarımız üstünde durabiliriz.

Başımıza gelmeyen olay kalmadı kodumun memleketinde.

Kaç gece türk öğrencileri alıkoydular kaç gece sebepsiz yere türk öğrencileri hapse atmaya kalktılar kaç gece türk öğrencilerin evine polisler baskın düzenleyip ceplerinden çıkardıkları eroyini gösterip sizin evinizden çıktı demediler daha size milyonlarca yazarım ki ben havadan sudan konuşmam belgeleriyle konuşurum!!!!!!!!!!

OKUMAK İÇİN SAKIN AZERBAYCANA GELMEYİN SAKIN!!

Azerbaycanda türkseniz eğer çöpçüye rüşvet vermezseniz evinizin önünü bile süpürmez!

Bakın bu cümlem abartı değil yemin ederim başımıza geldi!!

Okulda hocaya 100 lük kağıt verirsiniz sınavda hoca senden 100 manat para ister vermezsen kağıdının yarısını siler seni bırakır hemde gözünün önünde!! ( bu direk benim başıma geldi)

Muaf olduğun derse bile seni yok yazarlar dönem sonunda seni çağırırlar devamsızlıktan okulda kaldın derler binlerce dolar isterler ( oda arkadaşımın başına geldi)

Konseyde görevlşi olduığum için size hangi okulla ilgili isterseniz tüm şerefsizlikleri tek tek yazarım hiç birinde normal bişi yoktur!

Dediğim gibi adımınızı attığınız andan gidene kadar herşeye rüşvet verirsiniz yoksa önünüze çok rahat taş koyarlar!! Adamın anasını ağlatırlar!

Eğitim müşaviri konsolos şu bu... siz kapısına gidin sizi yaka paça kovarlar..

Haha şimdi siz bunada inanmazsınız çünki diyeceksiniz ki yok artık abartma ya..

Örnek veriyim ?

Konsolosluğa sadece pasaport uzatma işlermi için adım atarsınız onun dışında bişi için gidin

Bakalım gittiklerimizde ne olmuş :

-Merhabalar biz öğrenci konseyi adına YÖK e denklikle ilgili dilekçe göndericektik sayın sekreter bunun için inceleme ve imzanız gerekli

-Siz kimsizin ?

-Biz YÖK' ten onaylı türk öğrenci konseyi üyeleriyiz

-Çıkın gidin buırdan ananız babanız sizi eylem yapın diyemi gönderiyo buraya ?

-Eylemmi ? Pardon dilekçeye bakmaıdız bile dilekçede okulumuzun değişmesi gereken denklik mevzuatı ile ilgili resmi bölümler listesi ve öneriler yer almakta ?

-İşim var hadi çocuklar dersinize gidin

-:S:S:S:S:S

Hadi bi örnekte bizimle ilgilenmesi gereken türk eğitim müşavirine gidelim ve bakalım ( türk eğitim müşaviri yurt dışında hem eğitim bakanı hemde yök temsilcisi sayılır her türlü öğrenci işlemi burda yapılır)

Örnek 1 :

-Hocam bize üniversitede haksızlık yapılıyor. Bizden rüşvet isteniyor sınav kağıtlarımıza her şeyimize müdahale ediliyor.

-Bunlarla uğraşacak vaktim yok

Sonuç : Bu şikayeti yapan arkadaşımız 2 GÜN SONRA OKULDAN ATILDI!!

Örnek 2 :

-Hocam annem vefat etti ( çocuğun elinde heyet onaylı ex raporu var ) cenazeye gitmek için bana türkiyeye gidiş için bu ülkeden tek çıkış vizesi lazım. ( bu lanet ülkede 1 sene önceye kadar çıkarken bile bvize alıyodunuz!!)

-Hep aynı yalanlar çıkın gidin sizlemi uraşıcam ben!

-Hocam ne yalanı elimde heyet onaylı rapor var buıyrun bakın noter onaylı ??

-Sana çık gir demdimmi ben ??

SONUÇ : Çocuk gidemedi annesinin cenazesine

Örnek 3 :

Bir arkadaşımız vizrüs kapması sonucu metabolizması ağır derecede yavaşlayıp tehlikeli sınıra ulaştı 95 kilodan 43 kiloya düştü. Doktordan ( doktor dediğimizde sadece rapor için 2 bin dolar istedi ) rapor alıp müşavire gittik. Hocam acilen türkiyeye göndermeliyiz arkadaşı durumu çok vahim alın rapor dedik.

-Arkadaşınızı bana getirin bende bi bakiyim dedi ( doktor ya sanki )

Götürdük tabi..

- Hoca : Beslenmesine dikkat etsin bişiyi kalmaza ben izin vermem çıkın dışarı dedi.

Sonuç : Çocuğu göndermek için para topladık. Uöçak parasını aldık ve dış işleri bakalığından ( harici işler nazirliği ) rüşvetle çıkış vizesi aldık ve gönderdik. Çocuğun 1 senesi yandı.

Ya arkadaşlar ben 4 senedir ordayım ve birebir bütün öğrencilerle iç içeyim herkesle bilimum ilgilenmişliğimiz oldu yemin ederim yazmakla bitmez bu lanet olası ülke. Bu ülkeye geldiği güne lanet eden 6 bin öğrenci var 6 bin..

Sadece bizi çekemiyen bizi geçmek için kııçını yırtan bi millet azeriler..

Mesela baküde yurt yoktur ( yani bi tek dinci diye geçicenen damla yatakhanesi vardır bide neft akadmeisinin yurdu vardır.Orda kalıyorum bende. Orasıda yurt değil oda satın alırsın 2 bin 4 bina rasında bi fiyata sonra yok yurt müdürüne rüşvet verirsin girmek için sonra bekçiye verirsin sorun çıkarmasın diye vs.. Gördünüzmü ota boka rüşvet gene..)

Yani buraya gelirseniz el mahkum eve çıkacaksınız başka şansınız yok..

Ev kiralarımı ? ilk kaldığım evde yurda çıkmadan önce bilen bilir 28 mayda yani bakünün göbeğindeydim!! 24 saat su olmaz :) depo sistemi vardır su gelince dopaya istiflersin suyu sonra ordan kullanıorsın günde 4-5 saat geliyodu. Ev bildiğin suntadan muhaha :D it bağlasan durmaz 1 artı 1 di He fiyatlara gelelimmi ?

Bi test yaptık onu anlatiyim. Aynı ev için öncen bi azeriyi gönderdik adam 150 dolar dedi aylık.

Arkasından biz gittik adam türk qardaşlarımız hoş geldiniz dedi 650 dolar dedi :))

Umarım bu örnek anlaşılır olmuştuır :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KiberGenius bunu yazdı:

Heh buyur işte..

%70 ingiliz menşelimi ???

Ulan bilmeyen adamlar buna inanıyo ya işte ben buna kuduruyorum ya

Baküye gelin görün aziler bile azerice konuşmuyo!!

Bi cümlenin yarısı rusça yarısı azericedir!!

En çok konuştuğunuz cümlelerde "uje" "prosta" şu bu nece ??

Hadi seni tanımıyorum belki türk dostusundur belki KALAN %90 ınızdan ayrı tutmak lazımdırrda..sırf şurda gerginlik olmasın diye biş demiyorum, yazmıyorum..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Rüşvet yok demedik.

bende türklerle ilgili o kadar misal yazarım buraya.Sadece gerçek türklere saygımdan buradakılara saygımdan yazmıyorum.

Gelmişsin görmüşsün,şimdi dostum ben yazmışım orada ben kendimde üniversiteye para veriyorum,bunu inkar eden yok.

Ben şerefini,namusunu,her şeye satmış insanları konuşmuyorum.Ben asıl türklerden kanı türk kanı olanlardan konuşuyorum.Biz kendimizde bu düzenden bıkmışız.Rüşvetin olması milletin suçu değil ,devletin suçu.

Senin hiç mi karşına iyi biri çıkmadı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

omerelili bunu yazdı:

Rüşvet yok demedik.

bende türklerle ilgili o kadar misal yazarım buraya.Sadece gerçek türklere saygımdan buradakılara saygımdan yazmıyorum.

Gelmişsin görmüşsün,şimdi dostum ben yazmışım orada ben kendimde üniversiteye para veriyorum,bunu inkar eden yok.

Ben şerefini,namusunu,her şeye satmış insanları konuşmuyorum.Ben asıl türklerden kanı türk kanı olanlardan konuşuyorum.Biz kendimizde bu düzenden bıkmışız.Rüşvetin olması milletin suçu değil ,devletin suçu.

Senin hiç mi karşına iyi biri çıkmadı?

İnanırmısın bilmem ?? Ama sana şunu diyim 4 yıllık ordaki hayatımda özllikle saydım ve sana diyorum ki sadece 2 kişi ??

Adam gibi adam!! olan sadece 2 kişi!!

Sen rüşvet olayına takmışsın bu kadar şey içinden artık rüşevete alıştık o millet bizi o hale getirdi onları sadece bilgi olarak saydım polislerin türklere yaptıkları ev sahipleri doktorlar şunlar bunlar daha yazsam forumun db si kaldırmaz emin ol buna.

Ben sana türkiyedekiler sütten çıkmış ak kaşık demedim ki ?? Mutlaka ama mutlaka türkiyedede yüzlercesi vardır bu olayların belkide ?

Ama baküye gidipte bi türküm desene ?? Bak adamı napıyolar !! Hele bide öğrenciysen !

Neyse ben bu konudan çıkıyorum yeteri kadar sinirlerim tepeme çıktı daha fazla yazıya gerek yok.. Çok isteyen özel mesajdan ulaşabilir zaten.. Bari şu yaz tatilimi şu saçma sapan yeri düşünerek geçirmeyeyim..

Sonuç olarak 6 bin türk öğrencinin hepbir ağızdan dediği gibi : Şu lanet okul bi bitsin arkama bakmadan kaçıcam bu yerden..

Toplam Hit: 9709 Toplam Mesaj: 85