Azerbaycan"Da Üniversiteye Baskın: En Az 12 Ölü
-
Bakü'deki Petrol Akademisi'ne düzenlenen silahlı baskında en az 12 kişi öldü. Bazı kaynakların 17 olarak duyurduğu ölenler arasında Türk bulunmuyor.
BAKÜ - Azerbaycan güne üniversitede saldırı haberiyle başladı.
Başkent Bakü'deki Petrol Akademisi'ne sabah saatlerinde gelen maskeli saldırgan, okulun zemin katından başlayarak taşıdığı Kalaşnikof marka silahla öğrencileri taradı.
Azerbaycan İçişleri Bakanlığı ve Başsavcılık, Devlet Petrol Akademisine düzenlenen silahlı saldırıda 12 kişinin öldüğünü, 13 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bazı
yerel kaynakalarsa ölü sayısını 17 olarak bildiriyor.
Benim arkadasın abisi de yoldaymıs o ara :/
-
Türk bulunmuyor ne demek,Azeri-Kazak-Kırgız?
Rus,İngiliz,Arap,Gürcü falan mı ölenler?
Türkiye Türkü'mü ölmemiş?
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Türk bulunmuyor ne demek,Azeri-Kazak-Kırgız?
Rus,İngiliz,Arap,Gürcü falan mı ölenler?
Türkiye Türkü'mü ölmemiş?
-----------------------------Azeridir cogu :/
-
Azeride Türktür
-
ya Türkiye Türk ü bulunmuyor demek istemişler ama yapamamışlar
yada Gerçekten Türk yok rus mus vs vs
-
Herif manyakmış herelde:S sabıkası falanda yokmuş onceden Gürcistan'lıymış...Arkadaşını yanına gelmiş hemde iş bulacakmış son 1 ay kimse haber alamamış sonra bu olayı yapmış ailesi falan Rusya'daymış :S ilginç bi olay bence adamın geçmişi yüzünden:/
-
Bizim okulda oldu kapıyı açmamla 3 tane sınıf arkadaşımı gözümümn önünde vurdular.haberler tamamen yalan 35 tane ölü var 28 tanede yaralı var.merdivenlerden su gibi kan akıyodu içerde.hala kendime gelemedim çok berbat bişeydi.okulda türk olmazmı 380 kadar türk ar okulda.ama şans eseridir ki 1 tane bile türk vurulmadı şükür ki
-
doğalgazı yukarı çekerlerse böyle olur :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim okulda oldu kapıyı açmamla 3 tane sınıf arkadaşımı gözümümn önünde vurdular.haberler tamamen yalan 35 tane ölü var 28 tanede yaralı var.merdivenlerden su gibi kan akıyodu içerde.hala kendime gelemedim çok berbat bişeydi.okulda türk olmazmı 380 kadar türk ar okulda.ama şans eseridir ki 1 tane bile türk vurulmadı şükür ki
geçmiş olsun dostum...:S
Anlamadığım bunu yapmanın sebebi ne...
-
Davos bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
geçmiş olsun dostum...:S
Anlamadığım bunu yapmanın sebebi ne...
-----------------------------yapmamın sebebi mi ne ?
bu arada ölenler nijeryalı çinli japon sudanlı meksikalı azeri ve türkmenler
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Hoca direk aklıma sen geldin, geçende azerbaycanla ilgili bir konuda orada okuduğunu söylemiştin, bizim mürid sağlam mı diye konu açacaktım ama Türklere bişey olmadığını öğrenince vazgeçtim.