folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Azerbaycan"Da Üniversiteye Baskın: En Az 12 Ölü

Azerbaycan"Da Üniversiteye Baskın: En Az 12 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bakü'deki Petrol Akademisi'ne düzenlenen silahlı baskında en az 12 kişi öldü. Bazı kaynakların 17 olarak duyurduğu ölenler arasında Türk bulunmuyor.

BAKÜ - Azerbaycan güne üniversitede saldırı haberiyle başladı.

Başkent Bakü'deki Petrol Akademisi'ne sabah saatlerinde gelen maskeli saldırgan, okulun zemin katından başlayarak taşıdığı Kalaşnikof marka silahla öğrencileri taradı.

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı ve Başsavcılık, Devlet Petrol Akademisine düzenlenen silahlı saldırıda 12 kişinin öldüğünü, 13 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bazı

yerel kaynakalarsa ölü sayısını 17 olarak bildiriyor.

Benim arkadasın abisi de yoldaymıs o ara :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türk bulunmuyor ne demek,Azeri-Kazak-Kırgız?

Rus,İngiliz,Arap,Gürcü falan mı ölenler?

Türkiye Türkü'mü ölmemiş?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------

Türk bulunmuyor ne demek,Azeri-Kazak-Kırgız?

Rus,İngiliz,Arap,Gürcü falan mı ölenler?

Türkiye Türkü'mü ölmemiş?

Azeridir cogu :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Azeride Türktür

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

ya Türkiye Türk ü bulunmuyor demek istemişler ama yapamamışlar 

yada Gerçekten Türk yok rus mus vs vs  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Herif manyakmış herelde:S sabıkası falanda yokmuş onceden Gürcistan'lıymış...Arkadaşını yanına gelmiş hemde iş bulacakmış son 1 ay kimse haber alamamış sonra bu olayı yapmış ailesi falan Rusya'daymış :S ilginç bi olay bence adamın geçmişi yüzünden:/  

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bizim okulda oldu kapıyı açmamla 3 tane sınıf arkadaşımı gözümümn önünde vurdular.haberler tamamen yalan 35 tane ölü var 28 tanede yaralı var.merdivenlerden su gibi kan akıyodu içerde.hala kendime gelemedim çok berbat bişeydi.okulda türk olmazmı 380 kadar türk ar okulda.ama şans eseridir ki 1 tane bile türk vurulmadı şükür ki
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doğalgazı yukarı çekerlerse böyle olur :)

DOM..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    Bizim okulda oldu kapıyı açmamla 3 tane sınıf arkadaşımı gözümümn önünde vurdular.haberler tamamen yalan 35 tane ölü var 28 tanede yaralı var.merdivenlerden su gibi kan akıyodu içerde.hala kendime gelemedim çok berbat bişeydi.okulda türk olmazmı 380 kadar türk ar okulda.ama şans eseridir ki 1 tane bile türk vurulmadı şükür ki
    geçmiş olsun dostum...:S
    Anlamadığım bunu yapmanın sebebi ne...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    geçmiş olsun dostum...:S
    Anlamadığım bunu yapmanın sebebi ne...

yapmamın sebebi mi ne ?

bu arada ölenler nijeryalı çinli japon sudanlı meksikalı azeri ve türkmenler

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    Hoca direk aklıma sen geldin, geçende azerbaycanla ilgili bir konuda orada okuduğunu söylemiştin, bizim mürid sağlam mı diye konu açacaktım ama Türklere bişey olmadığını öğrenince vazgeçtim.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 2736 Toplam Mesaj: 20