Azerbeycanda Okuma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Selamın aleyküm murid ve murideler sorum çok kısa ve sade olacak bu işi gerçekten okumuş/okuyan arkadaşı , akrabası , tanıdığı olanlardan duymak istiyorum sorum şu şekilde

Ben hukuk okumak istiyorum ki şuanda okuduğum liseden hukuk kazanma ihtimalim çok çok zor hatta imkansız amk. LYS ye dair bir bok anlatmıyorlar nasıl anadolu lisesi ise herneyse ben azerbeycanda hukuk bölümünü okumak istiyorum denklik veriyorlar diye. 

1-Azerbeycanda hukuk okumam için burdaki sınavdan kaç puan almam lazım / ve tercih nasıl olur.

2-Azeri dilini bilmiyorum türkçe ile orda anlaşabilirmiyim ya da ne kadar zorluk çekerim 

3-Üniversite ücretleri nasıldır , ve ordaki hayat nasıldır aylık ya da yıllık ne kadar toplam harcamam olur.

Cevap veren vermeyen herkese teşekkürler. :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

2.Az çok muakeme yeteneğin ve kelime hazinen varsa genelde insanlarla konuşabilirsin problem olmaz.Ama mıh yada çimmek kelimesini bile bilmeyip anlamayan Türkler var onlar gibiysen anlaşamazsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

2.Az çok muakeme yeteneğin ve kelime hazinen varsa genelde insanlarla konuşabilirsin problem olmaz.Ama mıh yada çimmek kelimesini bile bilmeyip anlamayan Türkler var onlar gibiysen anlaşamazsın.

Dediğin 2 kelimeyide biliyorum hocam ve kullandığımız kelimeler. :) 

Mıh = Çivi 

Çimmek = Yıkanmak , banyo yapmak. :) Profilimdeki sözü gördüysen "Bir mıh" kelimesi geçiyor. :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

merhaba hacı

Türkçeyi her kes anlıyor.Başlarda biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın çok fark yok.

eğitim seviyyesi iyi değil.

sınavlarda keçmessen parasını verip keçe bilirsin.

çok şikayetlenmek istemiyorum ama bana sorarsan gelme derim.Bulgarıstandada eğitim ucuz.burdan daha iyi olduğuna eminim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı

merhaba hacı

Türkçeyi her kes anlıyor.Başlarda biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın çok fark yok.

çok şikayetlenmek istemiyorum ama bana sorarsan gelme derim.Bulgarıstandada eğitim ucuz.burdan daha iyi olduğuna eminim.

hocam rüşvet çokmuş, ben olsam açıkcası azerbaycanda okumam.

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı

merhaba hacı

Eyvallah hocam , bulgaristan da dil işini nasıl halledeceğim ? :) orda türkçe sıkıntı olur sanırım anlaşamam herhalde. 

Birde , ücret ve puan durumunda bilgi alsam çok güzel olur :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

merhaba hacı

Eyvallah hocam , bulgaristan da dil işini nasıl halledeceğim ? :) orda türkçe sıkıntı olur sanırım anlaşamam herhalde. 

Birde , ücret ve puan durumunda bilgi alsam çok güzel olur :) 

hocam Türkiyede kaç puan olayını bilmiyorum,burda yaşam ücretleri aylık kiraye 700-900 tl.Türkiyeden gelen öğrenci için üniversite ücreti ne kadar bilmiyorum.Ben 2000tl veriyordum 4yıl önce.

ne yazık ki,adım gibi eminim gelip pişman olacağına :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Anladım hocam , bulgaristan veya azerbeycan puan türleri hakkında bilgi ve daha çok yorum alsam güzel olur aslında. :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Yukarı 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

erotikpanda buralardaysa sana yardımcı olur (:

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

ona bir ulasmaya çalışırım hocam sağolasın :) 

Toplam Hit: 2559 Toplam Mesaj: 24