Baba Olmak Ve Babalık Yapmak
-
toplum dayatması yüzünden askerden geldikten sonra apar topar evlendirildiklerin mi 'baba'lık mevkisini kavrayamıyorlar acaba
-
annede annelik hormonu var dogustan saf temiz. babada ne var... en iyi benimki giycek en iyi okulda benimki okucak en iyi bilmem neyi ben saglicam diyerek bence babaligi harciyor
ben yiyemedim cocugum yicek diyen birini tsniyorum cocuk 15 yasinda nerdeyse obez. anormal bir ego savasi babalik. ha sohbet ediyorsa dinliyorsa ne ala babadir o. ama para ogutme makinesi gibi goruyorsa komik oluyor.
-
Doğru ve güzel bir biçimde özetlemişler..
-
bende 4.5 aylık babayım. yazılanları okuyunca nasıl "baba" olmalıyım diye ders çıkarıyorum.
-
Baba nedir onu anlatmış...
-
zalimadam bunu yazdı
ben şimdi serseri ibne kahveden çıkmayan kavat olmadığım halde hayatımı zindana çeviren babamın babalar gününü kutlasam,
ayak ayak üstüne atar geriye doğru gerilir zafer kazanmış komutan edası ile elini çeker '' hadi hadi mirasımı yediğinde hatırlamazsın bile hayırsız evlat der.''
ulan hayatımda hiçbirşeyini görmedimki mirasını bu yaştan sonra yesem ne olur dümbük.
evdeki 2 motor bir arabana bir gün kontak bastımmı ki bunu söyliyorsun bana pic.
bir araban enisteme hizmet ediyor diğer aracın da diğer enistmede.
ben askere bile giderken gelmediniz benimle . gelirkende almadınız.
ne alkolum vardı ne sigaram kendi halimde birisi idim.
abim olmazsa aclıktan parasızlıktan ölecektim kıbrısta.
şimdi ben bu ibnenın nasıl babalar gününü kutlayaym ? siz söyleyin bana içnizde rahmet varsa dürüst konuşun ?
eniştem babamın arabası ile çarşıda yanımdan geçip beni arabaya almıyorsa benım bınmem gereken arabaya elin oğlu biniyorsa ben böyle babanın iliklerini kemiklerini skyim .
herkes baba olamaz kardeş, sende evladına nasıl davranman gerektiği konusunda çok daha iiy bilinçlenmiş olmana yor artık. Baba var baba var:( üzüldüm kardeşim.
-
sanane bunu yazdı
bende 4.5 aylık babayım. yazılanları okuyunca nasıl "baba" olmalıyım diye ders çıkarıyorum.
biz iyi baba oluruz da evlatlar da kıymet bilir inşallah :)
-
1.5 aylık babayız desek pek böyle şeyleri hissetmemde görecez ne çıkacak karşımıza
ortada fol yok yumurta yok diyemem. hepsi var emme anlatsam inanmazsınız -
babamla mahkemem var diye konu açmıştım müdür . adam sadece tartışma yüzünden gitmiş şikayet etmiş beni.
yani ben babamın evinden ayrılmasaydım yanlız yaşamasaydım şimdi cinayetten yatıyor olablirdim.
hatta aklımdan geçti faili meçhul cinayete gitsin die öldüreyim skip atayım şarampolden aşşağı ama korktum vazgeçtim mk.
teşekurler hocam.
zalimadam tarafından 16/Haz/14 19:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Dogan cuceloglu kitaplarini severim. Guzel paylasim.
Babam cok iyi babadir. İyi olan her babanin babalar gunu kutlu olsun biraz gecte olsa
Babasini sevmeyenler icin de yapilacak en iyi sey
Hislerinizi ona soylemek
Geriye bakmayip onun yaptigi hatalari kendinizin yapmamasi
sizi babaniza ezdiren annenizin sucu yokmu merak ettim.