Babalara / Annelere Eğitim Güvence Sigortası Hakkında Bilgilendirme
-
Merhaba Arkadaşlar Eğitim Güvence sigortası hakkında bir kaç şey yazacağım güzel bir sigorta ürünü isteyen olursa bana ulaşabilir.
Eğitim Güvence Sigortası Size Birşey olursa (kaza sonucu) çocuğunuzun eğitime devam edebilmesi için gerekli tazminatı sağlayan bir sigorta ürünüdür.
Bu üründe ücreti sadece 1 defa ödersiniz. o ücretide taksitlendirebilirsiniz
bu teminatları 5.000 - 7.500 - 15.000 - 20.000 - 25.000 (yaşam standartına göre) olarak seçebilirsiniz. Bu bedeller yıllık olarak ödenir yani tek sefer değil her sene yenilenir. Yani 5.000 tl lik teminat seçtiğinizde size birşey olduğunda tek seferlik 5.000 verilmez her sene ağustos başında 5.000 Tl verilir. eylulde okullar açıldığı için hazırlansın diye
Ayrıca 15.000 Tl ve üzerine deprem teminatıda eklenebiliyor (depremde hayatınızı kaybederseniz)
Sigorta süreçleri şöyle
Anaokul -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ Lise 4
Üniversite Hazırlık-/-/-/-/-/-/-/-/-/ üniversite 6. sınıfa kadar
Anaokuldan lise 4 e kadar olan ayrı üniversite ise ayrı olarak kesilir
sizin çocuğunuz ilk okul 3. sınıfa gidiyor olabilir başlangıç sınıfı ilkokul 3 olur bitiş lise 4 veya onuda siz belirleyebiliyorsunuz ona göre ödeme yaparsınız
1.000 gün sonrasından başlatabiliyoruz yani çocuğunuz 3 yaşında 5 yaşında veya 6 yaşında öğretim hayatına başlayacak başlangıç tarihini o tarihi atabiliyoruz
poliçenin bitişi bitiş öğretim yılıdır yani çocuğunuz 2020 yılında mezun olacaksa 2020 dir.
Kredi kartlarına göre tutarı 10 taksite kadar ödeyebilirsiniz
Tahribata özel indirimler sunabilirim
Hesaplatmak isteyenler
tc kimlik nosunu başlangıç ve bitiş öğretim yılını bana pm atabilirler.
Poliçeler kargoyla elinize kadar ulaşır zaten tbtden baya müşterim var bilirler :)
diğer soru larınızı konuya yazabilirsiniz
-
Bu kadar yoğun talebi karşılayamıyorum yavaş yavaş yazın :))
-
hem konun up olsun hem de bi soru sormuş olayım :)
şimdi malum bu gss emekliliğe etki etmiyor.. ben gss haricinde özel bir sigorta yaptırsam emekliliği o şekilde elde edebilir miyim? bunla ilgili biraz detay verirsen sevinirim..
-
unbalanced bunu yazdı
hem konun up olsun hem de bi soru sormuş olayım :)
şimdi malum bu gss emekliliğe etki etmiyor.. ben gss haricinde özel bir sigorta yaptırsam emekliliği o şekilde elde edebilir miyim? bunla ilgili biraz detay verirsen sevinirim..
sağlık sigortasıyla emekli olamazsın (özel için konuşuyorum)
bireysel emeklilik yaptırman lazım
-
O değilde benim evdeki eşyaları bi kasko yapalım, her şeyi kapsayan bi kasko alper nasıl edelim onu,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
O değilde benim evdeki eşyaları bi kasko yapalım, her şeyi kapsayan bi kasko alper nasıl edelim onu,
hocam kasko aracı yapılıyor
ev sigortası yapalım sıft eşyalara
bana tc ni
evdeki dekarasyon değerini
cam değerini (dış cam)
elektronik cihaz değerini
yapılacak evin tam adresini
gönder yapalım hocam sırf eşya olursa az çıkıyor bina ekleyince (deprem vs ) ozaman artıyor
-
DJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
hocam kasko aracı yapılıyor
ev sigortası yapalım sıft eşyalara
bana tc ni
evdeki dekarasyon değerini
cam değerini (dış cam)
elektronik cihaz değerini
yapılacak evin tam adresini
gönder yapalım hocam sırf eşya olursa az çıkıyor bina ekleyince (deprem vs ) ozaman artıyor
Özel mesaj gönderildi,
-
kanka 10000 beyaz eşya televizyon elektronikler bilgisayar hariç
10000 de mobilya koltuk vs. ler desek 20000 lik bir eşya sigortası kaça gelir.
-
sanırım saglık sigortası haricindeki sigorta ceşitlerinin en zor yapıldığı ulke turkiye. 'ya birşey olmazsa....'
-
NuLL29 bunu yazdı
kanka 10000 beyaz eşya televizyon elektronikler bilgisayar hariç
10000 de mobilya koltuk vs. ler desek 20000 lik bir eşya sigortası kaça gelir.
Adres ferdikazadaki adresler mi?
ev senin üstünemi?
-
özelden adresin tam halini yazdım.